Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
14,20 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:742630
 
Autors:
Vērtējums:
Publicēts: 20.03.2019.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Augstskolas
Literatūras saraksts: Nav
Atsauces: Nav
Laikposms: 2016. - 2020. g.
Darba fragmentsAizvērt

4. Projekta risinājuma apraksts
Aprakstiet, kā Jūs risināsiet projekta 3.sadaļā norādītās problēmas.
Risinājuma apraksts:
1. Pasākuma mēroga noteikšana, risku izvērtēšana atkarībā no izvēlētā pasākuma apjoma:
a) Vasaras, ziemas sezona. Parasti atkarīgs no vēlēšanu datuma, kā arī priekšvēlēšanu kampaņas, stratēģijas programmas.
Vasara (siltā sezona, var būt arī pavasara, rudens mēneši, ja laika apstākļi to atļauj)
Plusi – pasākums vienmēr ir daudz plašāk apmeklēts, viesiem interesantāks un prese daudz labprātāk un plašāk atspoguļo pasākumus, kas noris neordinārās, interesantās vietās, ārā, brīvā dabā. PR nolūkiem arī šādi pasākumi noder labāk, cilvēki tos labvēlīgāk un vieglāk uztver, labprātāk skatās video, attēlus, paliek spilgtāk atmiņā.
Mīnusi – ļoti augsti riski, ka pasākums var ciest fiasko, ja ir nelabvēlīgi laika apstākļi, lietus, zema temperatūra. Organizētāji var ne tikai negūt plānotos ieņēmumus, bet pat ciest ievērojamus zaudējumus par iepriekš sagatavotajiem ēdieniem, dzērieniem, rezervēto norises vietu, dekorācijas, transports, pieaicinātie mūziķi.
Mūsu pasākumu ir izvēlēts organizēt martā, iekštelpās.
b) Uzaicināto cilvēku skaits un vieta.
Liela mēroga pasākums 300 un vairāk uzaicinātie viesi. Plusi – iespēja iegūt lielu ziedojumu summu. Mīnusi – Augsti riski, jo lielam cilvēku skaitam nepieciešamas lielas, plašas telpas, kas ir dārgas. Tāpat visas pārējās izmaksas ir būtiski dārgas, apkalpojošais personāls, ēdieni u.c. Riski, ja netiek sapulcināts plānotais viesu skaits, organizētājs cieš zaudējumus.
Tiek nolemts organizēt vidēja lieluma pasākumu 100 cilvēkiem.
c) Vieta. Tiek apskatīti varianti: kurā no Latvijas pilsētām tiks rīkots pasākums. Tiek izvēlēta Rīga, jo pieredze rāda, ka pasākuma vietai ir jābūt sasniedzamai 1 stundas laikā ar auto. (ASV, kur attālumi ir lielāki, pasākuma sasniegšanas laiks tiek pieļauts mazliet lielāks). Izvēle starp konferenču centriem, restorāniem, viesnīcām. Tiek izvēlēta viesnīca Radisson SAS Daugava, jo šeit ir ērta piebraukšana, plašas un reprezentablas telpas par samērīgām izmaksām.
d) Laiks. Tiek ļoti rūpīgi izanalizēts, kura nedēļas diena un laiks būtu pats piemērotākais pasākuma rīkošanai, lai to apmeklētu pēc iespējas plašāks potenciālo atbalstītāju skaits. Tiek izvēlēta ceturtdien 18:00 – 20:00. Pieredze rāda, ka uzņēmēji, kas pārsvarā arī ir partiju atbalstītāji, nelabprāt ziedo savu darba laiku, lai apmeklētu šādus pasākumus dienas vidū, kā arī, organizējot pasākumus brīvdienās, apmeklētības rādītāji ir zemāki. Laika izvēle ir ļoti būtiska, ir jāsalīdzina vai šai laikā uz pasākumu var ierasties prominences, īpašie viesi, izvēlētā mūziķu grupa. Ir jāskatās, lai šajā laikā pilsētā nenorisinās kāds ievērojami pasākumi, koncerti, kongresi, sporta pasākumi u.t.t.

Autora komentārsAtvērt
Redakcijas piezīmeAtvērt
Darbu komplekts:
IZDEVĪGI pirkt komplektā ietaupīsi −13,41 €
Materiālu komplekts Nr. 1371466
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties