Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
5,49 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:325799
 
Autors:
Vērtējums:
Publicēts: 10.10.2016.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Augstskolas
Literatūras saraksts: 5 vienības
Atsauces: Nav
Darba fragmentsAizvērt

4. Vispārinājumi par darba rezultātiem
Izvērtējot visus faktorus, izvēlētā īpašuma tirgus vērtība varētu būt aptuveni līdz 1000 EUR, jo zemes vienībā bija saskatāmi, gan vērtību pazeminoši, gan paaugstinoši faktori. Paaugstinošie faktori ir tīra vide un klusums; brīvā laika pavadīšanas iespējas pie Dūņezera, privātmāju apbūves rajonu īpašumi ir pieprasīti tirgū. Pazeminošie faktori ir nepilnīgas inženierkomunikācijas, ceļu sliktais stāvoklis, infrastruktūras neesamība (veikali, skolas u.c.).
Tirgus vērtība nedaudz atšķiras no kadastrālās vērtības, jo tirgus vērtības noteikšanā tiek pielietoti individuāli kritēriji, piemēram, apkārtnes ainava, kas netiek ņemta vērā, nosakot kadastrālo vērtību. Parasti tirgus vērtība ir augstāka par kadastrālo vērtību, taču atsevišķos gadījumos, īpašnieks var pārdot īpašumu lētāk par kadastrālo vērtību.
Šobrīd šo zemes vienību pārdod, nebūtu prātīgi, jo cena par kādu tiktu pārdots īpašums, būtu samērā zema. Lai arī nekustāmā īpašuma tirgus Latvijā ir nostabilizējies un manāms cenu kāpums, taču Limbažos pēdējo 2 gadu laikā ir vērojams cenu kritums. Tas ir skaidrojams ar to, ka pilsētā ir vāji attīstīts darba tirgus un valstī paliek arvien mazāk iedzīvotāju. Lai pārdot īpašumu izdevīgi, būtu jānogaida vēl pāris gadi, kad varbūt uzlabotos inženierkomunikāciju pieslēgums apkaimē un pieaugtu nekustamā īpašuma cenas.

Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties