Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
  • Kopējo cukuru satura spektrofotometriska noteikšana konditorejas izstrādājumos

     

    Paraugs3 Ķīmija

3,49 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:457260
 
Autors:
Vērtējums:
Publicēts: 13.09.2019.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Augstskolas
Literatūras saraksts: Nav
Atsauces: Nav
Darba fragmentsAizvērt

Reaģentu pagatavošana:
Saharozes standartšķīdums: 500 mL mērkolbā dejonizētā ūdenī izšķīdina 2,0000 g (±0,0002g), uzpilda dejonizētu ūdeni līdz atzīmai un samaisa. 1 mL pagatavotā šķīduma satur 4 mg saharozes.
K2Cr2O7 šķīdums: 500 mL koniskā kolbā 300 mL dejonizēta ūdens sildot izšķīdina 49 g K2Cr2O7 ; 1000 mL koniskā kolbā pie 300 ml dejonizēta ūdens lēni maisot pielej 300 mL koncentrētas H2SO4, šķīdumu atdzesē; 1000 mL mērkolbā ielej vispirms K2Cr2O7 šķidumu un pēc tam pagatavoto H2SO4 šķīdumu (ievērot šķīdumu sajaukšanas secību!), uzpilda līdz atzīmai ar dejonizētu ūdeni, uzmanīgi samaisa.
1 M NaOH šķīdums: 100 mL mērkolbā dejonizētā ūdenī izšķīdina 4g NaOH, uzpilda līdz atzīmai un samaisa.

Autora komentārsAtvērt
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties