Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
2,49 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:333964
 
Autors:
Vērtējums:
Publicēts: 18.02.2005.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Vidusskolas
Literatūras saraksts: Nav
Atsauces: Nav
Darba fragmentsAizvērt


Dzīvokļa Rīgā, ________ gatvē _ dz.__ īpašniece __________________, personas kods: ____________, turpmāk tekstā - Izīrētājs, no vienas puses un ___________________, personas kods: ____________, turpmāk tekstā - Īrnieks, no otras puses noslēdz līgumu par sekojošo:

1. Līguma priekšmets.

1.1. Izīrētājs nodod, bet Īrnieks pieņem uz laiku lietošanā dzīvokli, kurš atrodas Rīgā, ________ gatvē _ dz.__, kas tiks izmantots apdzīvošanai. Dzīvoklis sastāv no 1 (vienas) istabas, vannas istabas - tualetes, gaiteņa, virtuves, turpmāk tekstā – Telpas.

1.2. Telpas Izīrētājs nodod Īrniekam kopā ar virtuves mēbelēm, siltuma, santehnikas, ūdens, kanalizācijas, elektroiekārtām un tīkliem, kas tiek uzskatītas par Telpu neatņemamām sastāvdaļām.

2. Īres maksa un citi maksājumi.

2.1. Īres maksa mēnesī sastāda 100 LVL (Viens simts latu). Īres maksu Īrnieks maksā skaidrā naudā. Izīrētājs par naudas saņemšanu izsniedz Īrniekam apliecinājumu.

2.2. Īres maksā ir iekļauti maksājumi par elektrības, gāzes un ūdens patēriņu, kura lielums nolasāms no Telpās uzstādītajiem skaitītājiem, komunālie pakalpojumi (apkure, kanalizācija, atkritumu savākšana, koplietošanas telpu apgaismojums) Šos maksājumus veic Izīrētājs.

2.3. Īres maksa par pirmo īres mēnesi tiek veikta pie reālās Telpu nodošanas Īrniekam – 2000.gada 18.decembrī. Tālāk maksājumi tiek veikti par katru nākošo īres mēnesi avansā līdz tekošā mēneša 18-jam datumam.

2.4. Telpu īres maksas nesamaksāšanas gadījumā līdz šajā līgumā norādītajam termiņam papildus maksājama summa 0,5 % (pusprocents) apmērā par katru nokavēto dienu no nenomaksātās summas, sākot ar piekto kavējuma dienu.

3. Izīrētāja tiesības un pienākumi.

Autora komentārsAtvērt
Darbu komplekts:
IZDEVĪGI pirkt komplektā ietaupīsi −3,98 €
Materiālu komplekts Nr. 1212784
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties