Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka

Izdevīgi: šodien akcijas cena!

Parastā cena:
12,99
Ietaupījums:
1,82 (14%)
Cena ar atlaidi*:
11,17
Pirkt
Identifikators:628776
Autors:
Vērtējums:
Publicēts: 17.06.2014.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Augstskolas
Literatūras saraksts: 6 vienības
Atsauces: Nav
SatursAizvērt
Nr. Sadaļas nosaukums  Lpp.
  Ievads    5
1.  LITERATŪRAS APRAKSTS    6
1.1.  Optiskās analīzes metodes    6
1.2.  Polarimetrija    7
1.3.  Polarimetriskā analīze    9
1.4.  Ogļhidrātu klasifikācija    13
2.  EKSPERIMENTĀLĀ DAĻA    15
2.1.  Produkta apraksts    15
2.2.  Saharozes un glikozes polarimetriska noteikšana    15
2.3.  Ierīces un palīglīdzekļi    18
2.4.  Parauga raksturojums    20
2.5.  Rezultāti un to izvērtējums    21
3.  SECINĀJUMI    23
4.  IZMANTOTĀ LITERATŪRA    24
Darba fragmentsAizvērt

SECINĀJUMI
Glikozes saturs karamelēs ir lielāks par saharozes saturu tajās
Polarimetriska cukuru noteikšana ir ātra un lēta metode
Cukuru saturs, kas norādīts uz paraugu etiķetēm atbilst noteiktajam
Polarimetriskās analīzes ir iespējamas savienojumiem, kuri spēj griezt polarizētas gaismas plakni

Parādīt vairāk līdzīgos ...

Nosūtīt darbu e-pastā

Tavs vārds:

E-pasta adrese, uz kuru nosūtīt darba saiti:

Sveiks!
{Tavs vārds} iesaka Tev apskatīties interneta bibliotēkas Atlants.lv darbu par tēmu „Glikozes un saharozes polarimetriska noteikšana”.

Saite uz darbu:
https://www.atlants.lv/w/628776

Sūtīt

E-pasts ir nosūtīts.

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook
Twitter

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties