Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
3,49 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:496002
 
Vērtējums:
Publicēts: 16.06.2014.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Augstskolas
Literatūras saraksts: 1 vienības
Atsauces: Nav
Darba fragmentsAizvērt

Manas firmas veidošanas plāns saskaņā ar blokshēmām

Mūsdienās daudzi cenšas uzsākt biznesu, tomēr, drīzumā pēc atvēršanas, tie slēdz savu biznesu. Lai gūtu panākumus, pirms uzsākt uzņēmējdarbību, ir labi jāpārdomā biznesa ideja – vai tas būs veiksmīgs darbības veids, kā arī jāsastāda labs biznesa plāns. Plus virzīt uzņēmumu un tā piedāvātās preces/pakalpojumus var palīdzēt reklāma. Te nāk palīgā speciālisti, kas strādā reklāmas aģentūrās.
Lai atvērtu reklāmas aģentūru ir jādibina sabiedrība ar ierobežotu atbildību jeb SIA. SIA dibināšanai ir nepieciešams pamatkapitāls, minimālā summa ir 2000Ls, kam jābūt iemaksātam uzņēmuma pagaidu kontā, vai arī mantisko ieguldījumu veidā, sagatavojot mantisko atzinumu. Uz reģistrācijas brīdi jābūt vismaz pusei no minimālās summas, tas ir, 1000Ls. Dibinot SIA ir jāsamaksā valsts nodeva par paraksta apliecināšanu Uzņēmumu Reģistrā 2,75Ls, valsts nodeva par SIA ierakstīšanu komercreģistrā 100Ls, kā arī par publikāciju Latvijas Vēstnesī 24Ls. Tātad kopumā sākuma summa, lai reģistrētu uzņēmumu jābūt vismaz 1126,75Ls.
Veiksmīgākai uzņēmējdarbībai, vislabāk izvietot uzņēmumu pilsētas centrā un pēc iespējas vieglāk klientam atrodamā vieta. Pie tam uzsākot uzņēmumu nav obligāti uzreiz meklēt lielas, plašas telpas, to var izdarīt laika gaitā, kad uzņēmums jau būs nostabilizējies, gūs peļņu un būs nepieciešamība pēc paplašināšanās. Rēzeknē telpu īre ofisu centrā „Latgale” sākot no 3,50Ls/m2 + PVN. Ja izvēlēties ofisu 19m2 platībā, tad mēneša maksa par īri 66,5Ls (bez PVN), pieskaitot PVN 22% (14,63Ls) iznāk 81,13Ls.

Darbu komplekts:
IZDEVĪGI pirkt komplektā ietaupīsi −5,98 €
Materiālu komplekts Nr. 1339933
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties