Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
2,49 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:937807
 
Vērtējums:
Publicēts: 04.06.2015.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Augstskolas
Literatūras saraksts: Nav
Atsauces: Nav
Darba fragmentsAizvērt

5. PUŠU ATBILDĪBA.
5.1. Ja NOMNIEKS kavē nomas maksājumus ilgāk par 15 (piecpadsmit) dienām viņš maksā IZNOMĀTĀJAM kavējumu naudu 3% apmērā no nokavētās summas par katru kavējumu dienu.
5.2. Puses ir savstarpēji atbildīgas faktiski nodarītā zaudējuma apmērā, kas nodarīts savu saistību nepildīšanas rezultātā pēc šī līguma.
5.3. Ja NOMNIEKS kavē citus maksājumus vai nepienācīgi pilda līguma saistības, tad NOMNIEKS maksā IZNOMĀTĀJAM līgumsodu EUR 100,- (viens simts eiro).
5.4. NOMNIEKS ir materiāli atbildīgs par nelaimes gadījumiem, ēkas un Dzīvokļa, inženiertehnisko tīklu un komunikāciju bojājumiem, kas notiek NOMNIEKA vainas dēļ. Avārijas situācijas gadījumā NOMNIEKA pienākums ir nekavējoties par to informēt IZNOMĀTĀJU, kā arī veikt neatliekamos pasākumus avārijas likvidēšanai. Ja Dzīvokļa vai ēkas Plūdoņa ielā 15 dz. 4, Bauskā, bojāšana ir notikusi NOMNIEKA vainas dēļ, bojājumus NOMNIEKAM jālikvidē nekavējoties. Ja NOMNIEKS neizpilda šos pienākumus, IZNOMĀTĀJS novērš bojājumus par saviem līdzekļiem, par veiktajiem darbiem iesniedzot NOMNIEKAM rēķinu, ko NOMNIEKAM jāapmaksā IZNOMĀTĀJAM, rēķinā norādītajā termiņā un apmērā. Par šo laiku NOMNIEKAM ir jāturpina maksāt Līguma 2.1. un 3.5.punktā noteiktie maksājumi.

Darbu komplekts:
IZDEVĪGI pirkt komplektā ietaupīsi −3,98 €
Materiālu komplekts Nr. 1348605
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties