Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka

Izdevīgi: šodien akcijas cena!

Parastā cena:
0,99
Ietaupījums:
0,14 (14%)
Cena ar atlaidi*:
0,85
Pirkt
Identifikators:100964
Autors:
Vērtējums:
Publicēts: 03.11.2016.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Augstskolas
Literatūras saraksts: Nav
Atsauces: Nav
Darba fragmentsAizvērt

12.3.3. Raksturot un piedāvāt vīnus
12.3.4. Pasniegt ēdienus un dzērienus, ievērojot viesu apkalpošanas standartus
12.3.5. Sekot līdzi viesu apmierinātībai un labsajūtai
12.3.6. Jānomaina trauki - jānovāc un jāaiznes netīrie trauki, bet viesiem jāatnes nākamo pasūtīto ēdienu vai dzērienu (ja tāds tika pasūtīts)
12.3.7. Pēc maltītes jāizsniedz čeks un jāpieņem no viesiem samaksa
12.3.8. Pēc viesu aiziešanas jāsagatavo galdiņš nākamajiem apmeklētājiem
12.4. Darba drošības prasību ievērošana
12.4.1. Ievērot darba drošības noteikumus
12.4.2. Ievērot ugunsdrošības noteikumus
12.4.3. Ievērot iekšējās kārtības noteikumus
13. Amata tiesības
Pieprasīt atvaļinājumu, uzzināt visu par algu(kāda ir alga, kad izmaksā). Uzzināt darba kārtību, grafiku.

Autora komentārsAtvērt
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Nosūtīt darbu e-pastā

Tavs vārds:

E-pasta adrese, uz kuru nosūtīt darba saiti:

Sveiks!
{Tavs vārds} iesaka Tev apskatīties interneta bibliotēkas Atlants.lv darbu par tēmu „Amata apraksts viesmīlim”.

Saite uz darbu:
https://www.atlants.lv/w/100964

Sūtīt

E-pasts ir nosūtīts.

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook
Twitter

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties