Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka

Izdevīgi: šodien akcijas cena!

Parastā cena:
1,99
Ietaupījums:
0,24 (12%)
Cena ar atlaidi*:
1,75
Pirkt
Identifikators:270386
Vērtējums:
Publicēts: 11.04.2013.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Vidusskolas
Literatūras saraksts: Nav
Atsauces: Nav
Darba fragmentsAizvērt

5. Darba pienākumi:
1.1. Sagatavot visu nepieciešamo inventāru un traukus darbam.
5.2. Apkalpot klientus aiznesot ēdienkartes un veicot pasūtījumu.
5.3. Aiznest klientam visu nepieciešamo.
5.4. No galdiņiem novākt netīros traukus, un tos aiznest līdz mazgāšanas vietai.
5.5. Sākoties darba dienai notīrīt visus galdiņus, tāpat tas jādara visas dienas garumā, jāuztur kārtība.
5.6. Veikt darbības ar skaidus un bezskaidru naudu un strādāt ar kases aparātu.
5.7. Rododendru pārziedēšanas laikā jānoplūc pārziedušos ziedus.
5.8. Izskaidrot ēdienu un dzērienu savstarpējo saderību, ēdienu kulinārās un garša īpašības.

Darbu komplekts:
IZDEVĪGI pirkt komplektā ietaupīsi −3,23 €
Materiālu komplekts Nr. 1331425
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Nosūtīt darbu e-pastā

Tavs vārds:

E-pasta adrese, uz kuru nosūtīt darba saiti:

Sveiks!
{Tavs vārds} iesaka Tev apskatīties interneta bibliotēkas Atlants.lv darbu par tēmu „Amata apraksts un prasību profils viesmīļa amatam”.

Saite uz darbu:
https://www.atlants.lv/w/270386

Sūtīt

E-pasts ir nosūtīts.

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook
Twitter

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties