Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka

Izdevīgi: šodien akcijas cena!

Parastā cena:
2,49
Ietaupījums:
0,40 (16%)
Cena ar atlaidi*:
2,09
Pirkt
Identifikators:387089
Autors:
Vērtējums:
Publicēts: 01.02.2012.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Vidusskolas
Literatūras saraksts: Nav
Atsauces: Nav
Darba fragmentsAizvērt

REZULTĀTU ANALĪZE, IZVĒRTĒŠANA UN SECINĀJUMI:
Hipotēze ir pierādījusies daļēji- ābola blīvumam ir saistība ar iegūstamo sulas daudzumu (skat. 1. grafiks, 3.grafiks, 1.tabula, 3.tabula). Jo blīvāks ābols, jo vairāk sulas uz gramu no tā var iegūt. Ābola saldumam nav saistības ar iegūtu sulas daudzumu, taču ir iespējama saistība ar sulas kvalitāti. Arī saistība starp skābumu/saldumu un blīvumu izvēlētajos paraugos nepastāv(1.,2. grafiks,1.2.tabula).
Vislabākā sulas ražošanai visdrīzāk būtu ābols no šķirnes „Alva”, jo tas ir salīdzinoši blīvs (lai gan ne tik blīvs, kā „Antonovka”) un ir vissaldākais no āboliem, kā arī no tā var iegūt gandrīz tikpat daudz sulas uz gramu kā no ne pārāk saldās „Antonovkas”.

Autora komentārsAtvērt
Darbu komplekts:
IZDEVĪGI pirkt komplektā ietaupīsi −2,15 €
Materiālu komplekts Nr. 1248776
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Nosūtīt darbu e-pastā

Tavs vārds:

E-pasta adrese, uz kuru nosūtīt darba saiti:

Sveiks!
{Tavs vārds} iesaka Tev apskatīties interneta bibliotēkas Atlants.lv darbu par tēmu „Ābolu šķirņu salīdzināšana”.

Saite uz darbu:
https://www.atlants.lv/w/387089

Sūtīt

E-pasts ir nosūtīts.

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook
Twitter

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties