Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
  • 20 vēstules latviešu, angļu un krievu valodā

     

    Paraugs23 CV

14,20 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:838739
 
Autors:
Vērtējums:
Publicēts: 06.06.2005.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Vidusskolas
Literatūras saraksts: 7 vienības
Atsauces: Nav
Darba fragmentsAizvērt

Izlasot Jūsu uzņēmuma darba sludinājumu CV-Online datu bāzē, uzzināju, ka Jūs meklējat augsti kvalificētu datu bāzes administratoru.
Esmu ieguvis bakalaura grādu Latvijas Universitātē datorzinātņu jomā, nākamgad iegūšu maģistra grādu. Jau trīs gadus strādāju par datubāzes administratoru un esmu ieguvis praktisku darba pieredzi vairāku datubāzu administrēšanā. Pieņemot mani darbā, Jūsu uzņēmums iegūs augsti kvalificētu, zinošu un pieredzējušu datu bāzes administratoru.
Turpmākām pārrunām būšu pieejams sākot ar 15.jūliju. Lai vienotos par pārrunu laiku, Jūs varat sazināties ar mani pa tālruni 9876549 vai rakstot uz e-pastu janiskalnins@xxx.xx.
Pielikumā pievienoju savu CV.

No Jūsu darbinieka Pētera Jansona uzzināju, ka Jūsu uzņēmumā ir brīva vakance uz mārketinga menedžera vietu. Pēteris Jansons īsumā man pastāstīja, kādas ir prasības šai vakancei, un esmu secinājis, ka manas zināšanas un pieredze var sniegt Jūsu uzņēmumam labumu.
Šobrīd esmu kompānijas «ZVM» mārketinga menedžeris. Man ir lieliskas attiecības ar «ZVM», bet, ņemot vērā manus profesionālus sasniegumus un stiprās puses, esmu secinājis, ka manas darījuma spējas būtu noderīgākas Jūsu biznesa sfērā.
Kā varat redzēt manā CV, kas ir šīs vēstules pielikumā, plašais mārketinga darījumu diapazons, ko esmu veicis visas savas karjeras gaitā, pilnīgi atbilst jūsu uzņēmuma darbības sfērai, kas atver 5 jaunas filiāles. Turklāt man ir plaša pieredze šādās darbības sfērās: reklāma un sakari ar sabiedrību produktu un pakalpojumu virzīšanā visas valsts teritorijā, tirgus mārketinga pētījumi. Tās ir darbības sfēras, kuras, kā es saprotu, varētu būt manas pamatfunkcijas, ja es tiktu pieņemts darbā «BCCB». Es esmu kārtīgs un atbildīgs darbinieks, labi spēju adaptēties jebkurā kolektīvā. …

Autora komentārsAtvērt
Darbu komplekts:
IZDEVĪGI pirkt komplektā ietaupīsi −6,20 €
Materiālu komplekts Nr. 1208215
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties