Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
3,49 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:469467
 
Vērtējums:
Publicēts: 26.02.2018.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Augstskolas
Literatūras saraksts: 2 vienības
Atsauces: Ir
Darba fragmentsAizvērt

Nepiekrītu autora viedoklim, ka Ziemeļatlantijas Līguma organizācijas valstīm ( NATO) vajadzētu izvairīties iejaukties valstu konfliktos. Konfliktu rezultātā lielākais zaudētājs vienmēr ir tauta, gan upuru, gan materiālo resursu ziņā, un attiecīgi tauta nav tā, kas lūdz izvēlētos tautas līderus iesaistīties karā. Tie parasti ir teritoriāli vai politiski konflikti, kuru iniciatori ir augstākā amatā esošās personas. Tādēļ, manuprāt, ārējā iesaistīšanās ir noteikti nepieciešama, jā, tai jābūt korektai un savlaicīgai, lai novērstu konflikta attīstību līdz kara stāvoklim.
Grāmata tiek noslēgta uzsverot sociologa darba nozīmīgumu - “socioloģijas uzdevums ir pārliecināties, lai izvēles brīvība būtu patiesa un tāda tā arī paliktu, tādējādi pagarinot cilvēcības mūža ilgumu ”. Darbs kopumā ir viegli uztverams, jo skaidro mūsdienu sabiedrības procesus ( nestabilitāti, laika nozīmību, neziņu, cilvēku elastīgo pieeju lietām utt.) ar salīdzinājumiem un piemēriem kā bija pagātnē – modernitātes pirmsākumos un kas mainījās pārejot uz plūstošo modernitāti. Grāmatas aktualitāte 17. gadā pēc tās pirmās publicēšanās nav mazinājusies, gluži otrādi, daži no minētajiem procesiem, piemēram, darbu novilcināšana, tieši šobrīd ir sabiedrībā aktualizētie jautājumi. Plūstoša, neparedzama, grūti kontrolējama, viegli iespaidojama – tas viss ir tik raksturīgs sabiedrībai, kurā dzīvojam.

Autora komentārsAtvērt
Darbu komplekts:
IZDEVĪGI pirkt komplektā ietaupīsi −-1,80 €
Materiālu komplekts Nr. 1364983
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties