Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
11,49 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:959240
 
Autors:
Vērtējums:
Publicēts: 13.12.2008.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Vidusskolas
Literatūras saraksts: Nav
Atsauces: Nav
Darba fragmentsAizvērt

Darba galds dēļu, brusu, plašu un līstu materiālu garenzāģēšanai un šķērszāģēšanai. Piemērots izmantošanai būvobjektos, darbnīcās un mājsaimniecībās. Fiksēts zāģripas augstums. Zāģēšanas augstums 153 mm. Zāģripa atrodas aizsargapvalkā. Pateicoties stabilai tērauda konstrukcijai, ripzāģmašīna IC saglabā apstrādes precizitāti pat pie lielas slodzes. Grūti darba apstākļi būvobjektos nevar nodarīt bojājumus pret sitieniem un noskrāpējumiem stabilam rāmim. Darbgalds izgatavots no kvalitatīva cinkotā tērauda.
Šis darba galds ir universāls, jo apkopo 6. darba galdus vienā. Šajā darba galdā ir iebūvēta frēzmašīna ar apakšējo darba vārpstas novietojumu, biezumošanas mašīna, garenfrēzēšanas mašīna, horizontālā urbjmašīna ar kustīgu galdu un ripzāģmašīna ar kustīgu galdu, jeb karieti. Detaļu šķērszāģēšanai, garenzāģēšanai un zāģēšanai konkrētā leņķī izmainot atdures lineāla novietojumu.
Lokšņu materiāla apstrādei grūtos darba apstākļos. Augsts automatizācijas un drošības līmenis. Smaga konstrukcija. Efektīva putekļu nosūkšana. Speciāli intensīvai ražošanai. Šī iekārta ir aprīkota ar automātisku zāģēšanas ciklu horizontālai un vertikālai paneļu apstrādei bez nepieciešamības detaļu pagriezt apstrādes laikā. Opcijas : elektriskais pozicionēšanas modulis vertikālai zāģēšanai, digitālais rādītājs, jauda 4 vai 5,5 kW, programmējama zāģēšana horizontālā virzienā, programmējama zāģēšana vertikālā virzienā, detaļu atdure, priekšzāģis.
Galdnieku lentzāģmašīnas ir ar plašu klāstu. Kā, piemēram, šī lentzāģmašīna ir aprīkota ar padeves rulli kas ir nostiprināts uz galda. Tas ļauj veikt lielāku detaļu garenzāģēšanu nepielietojot daudz fiziska spēka, jo sagatavi zāģa lentei virsū virza padeves mehānisms. Ar lentzāģmašīnām var veikt dažādus ieliektus un izliektus zāģējumus, kā arī veikt zāģēšanu 45º leņķī.…

Autora komentārsAtvērt
Darbu komplekts:
IZDEVĪGI pirkt komplektā ietaupīsi −4,48 €
Materiālu komplekts Nr. 1127064
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties