Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
0,99 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:532957
 
Autors:
Vērtējums:
Publicēts: 17.03.2022.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Vidusskolas
Literatūras saraksts: Nav
Atsauces: Nav
Darba fragmentsAizvērt

Kā tiek diagnosticētas Staph infekcijas?
Ārsts var diagnosticēt nelielu stafilokoku ādas infekciju, pārbaudot ādu. Laboratorijas testi parasti nav nepieciešami. Nopietnām asins stafilokoku infekcijām, pneimoniju vai endokardītu (sirds iekšējo kambaru iekaisumu) parasti ir nepieciešamas kultūras.
Šādos gadījumos jums var būt nepieciešams nodrošināt asiņu, strutas vai citu audu paraugu. Pēc tam tos audzē laboratorijā, lai apstiprinātu Staphylococcus baktērijas klātbūtni.
Ja tiek apstiprinātas staph baktērijas, var veikt citu testu, ko sauc par jutīguma testu, lai noskaidrotu, kuras antibiotikas nogalinās baktērijas.

How Are Staph Infections Treated?
Treatment for staph infections depends on the location and severity of the infection. Minor skin infections can be treated with topical antibiotic ointments, or oral antibiotics. Abscesses are generally treated with incision and drainage or surgery.
More severe infections in large areas of the skin, other body organs, or the bloodstream are generally treated with intravenous antibiotics. MRSA infections may be resistant to many antibiotics.

Kā tiek ārstētas Staph infekcijas?
Staph infekciju ārstēšana ir atkarīga no infekcijas lokalizācijas un smaguma pakāpes. Nelielas ādas infekcijas var ārstēt ar lokālām antibiotiku ziedēm vai perorālām antibiotikām. Abscesus parasti ārstē ar griezumu un drenāžu vai operāciju.
Smagākas infekcijas lielās ādas vietās, citos ķermeņa orgānos vai asinsritē parasti ārstē ar intravenozām antibiotikām. MRSA infekcijas var būt rezistentas pret daudzām antibiotikām.

Redakcijas piezīmeAtvērt
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties