Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
4,49 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:167379
 
Autors:
Vērtējums:
Publicēts: 08.03.2009.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Vidusskolas
Literatūras saraksts: Nav
Atsauces: Nav
SatursAizvērt
Nr. Sadaļas nosaukums  Lpp.
  Līderi uzņēmumā    3
  Uzņēmuma vīzija, misija un mērķis    4
  Trīs galvenie mērķi, trīs gadu laikā    5
  Uzņēmuma piedāvājumi    6
  Intuīcija vai loģika?    7
  Pārmaiņas uzņēmumā un darbinieki    8
  Raksturojums, viedokļu ietekme un motivācijas    9
  Izaugsmes iespējas uzņēmumā    10
  Secinājumi    11
Darba fragmentsAizvērt

Līderi uzņēmumā


Augstskolā „Turība” ir apmēram 12 izteiktu līderu jeb jaunieši, kas darbojas skolēnu pašpārvaldē. Taču, savā starpā viņi ļoti prasmīgi spēj sadzīvot un nonākt pie kopēja lēmuma. Tas noteikti ir tādēļ, ka katrs līderis ir atbildīgs par savu jomu, nozari. Izteikts līderis ir aktīvs un noteikti iesaistās studentu pašpārvaldē. Tie ir cilvēki, kas organizē studentu dzīvi, piemēram, Ziemassvētku balle, fukšu iesvētības, ieslido sesija un iepeldi sesijā, izklaides akcijas u.c. Skolēnu pašpārvaldei ir pašu veidota telpa kur tie satiekas katru nedēļu. Birojs ir veidots košiem toņiem, lai arī idejas rastos tik pat radošas un interesantas. Studentu pašpārvalde tiek vēlēta tradicionāli katra gada oktobrī.
Augstskolā mācas visnotaļ aktīvi un apņēmīgi cilvēki, jo skolai ir pašai sava basketbola komanda, kura beidzot izcīna Latvijas basketbola čempiona titulu. Bez atbalsta komandai tas nebūtu izdevies. Skolai ir arī sava boulinga komanda.
Skolai ir sava vokālā grupa Tik un Tā, grupa ir koncertējusi ārpus Latvijas, piedalījusies Latviešu dziesmu un deju svētkos Rīgā un pat izdevuši savu pirmo disku Easy folk jazz.
Tieši aktīvākie jeb līderi veido studentu saliedētību jeb komandas sajūtu, jo veidotie pasākumi pastiprina komandas, saliedētības sajūtu.
Ārpus lekcijām notiek arī vasaras nometnes, dabas sakopšana, eglīšu stādīšana, strādāšana komandās un galvenais saprašanās vienam ar otru. Līderu pienākums šajā uzņēmumā ir arī organizēt un rūpēties par studentu labklājību un pārstāvēt studentu tiesības.
Biznesa augstskolā „Turība” ir daudz un ļoti interesantas aktivitātes, kurās var iesaistīties ikviens kam ir gribas un cīņas spars. Manuprāt, tas studentu dzīvi padara daudz interesantāku un ir vēlme iesaistīties un cīnīties. Svarīgi, manuprāt, ir arī tas, ka studentu pašpārvalde tiek pārvēlēta katru gadu, tādā veidā dodot iespēju jaunpienākušajiem studentiem vai studentiem ar savām idejām.

Autora komentārsAtvērt
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties