Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
6,49 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:492042
 
Autors:
Vērtējums:
Publicēts: 30.05.2018.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Augstskolas
Literatūras saraksts: 18 vienības
Atsauces: Nav
Darba fragmentsAizvērt

5. VIESNĪCAS AR DAŽĀDU DIZAINU VAI TEMATIKU
5.1. Winvian viesnīca
Atrodas Ličfildā, ASV. Numurs šajā viesnīcā, kas atvērās pagājušā gada beigās, maksā 1889 eiro par nakti. Par šo naudu jūs iegūstat izvietošanu vienā no 18 kotedžām, ko radīja 15 dažādi arhitekti. Par kotedžu tēmām kļuva helikopters, bebru mītne, kempings, slepenā biedrība. Restorāns piedāvā inovatīvu ēdienkarti, izmantojot svaigus sezonas un vietējos produktus. Komplekss piedāvā relaksējošu spa, katrā māja ir dzīvojamā zona un mūsdienīga vannas istaba ar burbuļvannu. Numuros ir arī iPod dokstacija, plakanā ekrāna TV un bezmaksas internets.
5.2. Propeller Island City Lodge
Dīvaina viesnīca Vācijā, Berlīnē, kur katrs numurs aprīkojuma ziņā ir atšķirīgs no cita. Viesnīca ir ļoti populāra tūristu un vietējo iedzīvotāju vidū. Katrs viesnīcas viesis saņem instrukciju, kurā tiek sīki aprakstīts, kā nepieciešams izmantot numuru. Apmešanās vieta dažādām gaumēm un dažādu izjūtu cienītājiem. Katrs viesnīcas numurs ir gan mākslas darbs, gan piedzīvojums. Ja ir vēlme apgriezt pasauli kājām gaisā, tad inspirācijas jāsmeļas istabā, kur mēbeles piestiprinātas pie griestiem vai numurs, kurš pilnīgi pārklāts ar spoguļiem, terapijas istaba jāguļas uz operāciju galda. Pats ekstrēmākais numurs ir ar gulēšanu zārkā. Spoguļu istabā nakts vienam izmaksā 79 eiro, nakšņošana zārkā 115 eiro.
5.3. Hamster Villa
Viesnīca atrodas Nantē, Francijā. Apmeklētājiem ierodoties tiek izdalītas kāmju maskas, kurās tērpušies viņi var izmantot numuriņos atrodamās kāmju būrim raksturīgās atrakcijas, kas palielinātas līdz cilvēku mērogiem.…

Autora komentārsAtvērt
Darbu komplekts:
IZDEVĪGI pirkt komplektā ietaupīsi −7,98 €
Materiālu komplekts Nr. 1366552
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties