Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
0,99 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:567655
 
Autors:
Vērtējums:
Publicēts: 02.05.2006.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Vidusskolas
Literatūras saraksts: 2 vienības
Atsauces: Nav
Darba fragmentsAizvērt

Dialoga mērķis ir veicināt drošību un stabilitāti Vidusjūras reģionā, panākt labāku savstarpējo sapratni, un Vidusjūras dialoga valstīs mainīt nepareizo uztveri par NATO. Dialogs tiek balstīts uz atziņu, ka drošība visā Eiropā ir cieši saistīta ar drošību un stabilitāti Vidusjūras reģionā, Vidusjūra ir viena no drošības sastāvdaļām Eiropas drošības struktūrā.
Dialogs tika uzsākts 1994. gadā. Tā mērķis ir veidot noturīgas attiecības un labāku savstarpējo sapratni Vidusjūras reģionā, kā arī vairot reģionālo drošību un stabilitāti. Dialogs nodrošina politiskās diskusijas ar dalībvalstīm, tas ir progresīvs un galvenokārt balstīts uz divpusējām attiecībām starp katru dalībvalsti un NATO, tomēr, atsevišķos gadījumos, tas dod iespēju daudzpusējām sanāksmēm.
Politiskais dialogs sastāv no regulārām divpusējām politiskām diskusijām. Tās nodrošina iespēju plašākiem ziņojumiem par NATO aktivitātēm, ieskaitot tā ārējo darbību un partnerības programmas, iekšējo adaptāciju un tā vispārējo pieeju kopējās drošības struktūras veidošanā. Vidusjūras dialoga valstis pēc kārtas tiek aicinātas paust savu viedokli NATO par stabilitāti un drošību Vidusjūras reģionā.

Autora komentārsAtvērt
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties