Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
1,99 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:255746
 
Vērtējums:
Publicēts: 05.01.2017.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Augstskolas
Literatūras saraksts: Nav
Atsauces: Nav
Darba fragmentsAizvērt

Rokdarbi/ mājturība
Skolotāja palīgs jau ir sagatavojis bērniem darba vietu, lai katrs varētu darboties praktiski. Pirms darba sākšanas skolotāja aicina doties bērnus nomazgāt rokas ar ziepēm, lai ievērotu personīgo higiēnu, jo gatavojot salātus rokām ir jābūt tīrām. Pārrunājam kāpēc ir svarīgi mazgāt rokas un arī augļus un dārzeņus? Kas notiek, ja apēdam netīrus dārzeņus, vai aiztiekam tos ar netīrām rokām? Kad esam nomazgājuši rokas, bērniem tiek uzliktas pavāra cepures un priekšauti, lai justos, kā īsti pavāri. Katram bērnam ir iespēja sagriezt kādu sastāvdaļu priekš salātiem, daži sagriež dilles, lociņus, salātlapas visu griežam ar plastmasas nazi, lai nesanāktu savainoties. Skolotāja ar skolotāja palīgu palīdz sagriezt tomātus un gurķus. Bērni ar lielu iniciatīvu piedalās, jo jūtas svarīgi, ka viņi paši gatavo salātus, no tā ko ir paši savām rokām iestādījuši, jau 2 nedēļas atpakaļ. Un protams arī tāpēc, ka ne visi to mājās dara, tāpēc tagad viņi var sajust gandarījumu par savu padarīto darbu. Kad viss sagatavots ieliekam bļodā, liekam klāt skābo krējumu un nedaudz piparus un sāli- visu samaisām.
Kad salāti gatavi uzklājam svētku galdu, jo šodien nobaudīsim savus pašu audzētos un gatavotos salātu, sēžamies pie galda un nogaršojam, kas mums ir sanācis.
Pēc degustācijas pārrunājam, kas mums garšojis vislabāk, ko varbūt kāds bērns šodien nogaršoja pirmo reizi.

Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties