Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
1,99 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:235666
 
Autors:
Vērtējums:
Publicēts: 22.11.2021.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Vidusskolas
Literatūras saraksts: Nav
Atsauces: Nav
Darba fragmentsAizvērt

Protams, pagāja gadi un es sapratu, ka šajā uzņēmumā nav nākotnes, jo laiki mainās, pasaule attīstās, taču īpašniekiem bija grūti mainīties laikiem līdz un pieņemt ko jaunu, tāpēc mēs izlēmām attiecības beigt, atstāju vietā kārtīgi apmācītu darbinieku un aizgāju citu ceļu, arī 9 no 15 kolēģiem sekoja man un aizgāja no darba pēc manis, jo esot jutušies, ka bez manis nav tas, kā bija. Atkal sāka valdīt haoss. Laikam tāpēc, ka darbinieku, kuru atstāju savā vietā- viņam ir tikai vēlme būt vadītājam nevis spēja būt vadītājam. Tam ir ļoti liela atšķirība- gribēt un varēt būt vadītājam.
Tagad esmu parasts ierindas darbinieks, taču es nejūtu gandarījumu par paveikto. Uzņēmumā ir vairāki vadītāji un vadītāju vietnieki, taču nejūtu nevienā no viņiem entuziasmu, aizrautību un acis nedeg par to ko viņi dara. Atnākt un atsēdēt savas darba stundas- vai tā ir dzīves jēga? Manuprāt, šis ir ļoti svarīgs faktors, lai kolektīvā valdītu labs mikroklimats. Darbinieki ņem piemēru no vadītāja, un, ja viņš ir ar vienaldzību par visu tad nekas labs nesanāks. Vismaz mani personīgi piesaista aktīvi, zinoši, harizmātiski cilvēki. Ja nejūties labi tur, kur esi , tad jāmeklē cita vieta. Vai strādāt vadītāja amatā tikai tāpēc, ka ir labs atalgojums un prestižs darbs? Tas laikam ir atkarīgs no katra cilvēka dzīves uztveres un ambīcijām. Dzīve ir tik īsa, lai darītu nemīlamu darbu tikai darīšanas pēc. Dzīvot un nejust gandarījumu par paveikto -vai tam ir jēga? Manuprāt, Latvijā vispār ir ļoti maz vadītāju līderu vai arī ir vadītāji līderi, kuri dara parastu ierindas darbinieka darbu.

Autora komentārsAtvērt
Darbu komplekts:
IZDEVĪGI pirkt komplektā ietaupīsi −-0,30 €
Materiālu komplekts Nr. 1388861
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties