Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
2,49 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:803632
 
Autors:
Vērtējums:
Publicēts: 04.04.2022.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Augstskolas
Literatūras saraksts: Nav
Atsauces: Ir
Laikposms: 2016. - 2020. g.
2021. - 2025. g.
Darba fragmentsAizvērt

Tims Kuks iepriekš mīlēja lielīties ar to, cik daudz Android lietotāju pārgāja uz iPhone, taču pēdējos gados viņš neatbildēja pat tad, kad viņam uzdeva tiešu jautājumu. Kāpēc? Nav ar ko lielīties, pārdošanas apjomi samazinās.( https://mobile-review.com/articles/2020/apple-strategy-2020.shtml)
Un tagad mēs varam atbildēt uz galveno jautājumu, kāpēc Tims Kuks to dara un kāpēc produkti ir tik viduvējas kvalitātes ar tik augstām izmaksām. Atbilde slēpjas faktā, ka Apple produkts ir nauda, nevis viedtālruņi vai kaut kas cits. Šī ir spēle biržā, akciju pārdošana un tai sekojošā izpirkšana, sava veida finanšu piramīda. Produkts šajā gadījumā ir dziļi sekundārs, tas nav tik svarīgs. Ko mēs redzam.( https://mobile-review.com/articles/2020/apple-strategy-2020.shtml)
Ko Apple nozīmē 2020. gads? Šis ir ūdensšķirtnes gads, kurā neizdosies Tima Kuka stratēģija palielināt uzņēmuma akcijas, uzlabot finanšu rādītājus bez jēgpilnas pamatprodukta attīstības. Akciju tirgus gandrīz nav reaģējis uz jauno ekonomisko realitāti, šī uzpūstā burbuļa kritums vēl ir priekšā. Un Apple kā galvenais tirgus dalībnieks cietīs vairāk nekā citi uzņēmumi (šobrīd uzņēmums, gluži pretēji, izskatās labāk nekā citi, akcijas krītas mazāk nekā jebkurš konkurents).
Tima Kuka stratēģija ilgtermiņā varētu darboties tikai vienā gadījumā - ja uzņēmums saglabātu iPhone un citu produktu kvalitāti konkurentu līmenī vai nebūtu spēcīgas nobīdes un nebūtu globālu krīžu. Bet Apple nespēja izdarīt pirmo, un krīze šīs problēmas tikai atklāja. Un Apple krituma temps paātrinās, uzņēmums jutīsies daudz sliktāk nekā tā tiešie konkurenti 2020. gadā. Šis nav Apple laiks.

Autora komentārsAtvērt
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties