Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
1,99 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:553082
 
Autors:
Vērtējums:
Publicēts: 27.09.2011.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Vidusskolas
Literatūras saraksts: 6 vienības
Atsauces: Nav
Darba fragmentsAizvērt

5)Iespēja kopēt, rediģēt un izdrukāt informāciju tieši no uzziņu izdevuma.
6)Operatīvas informācijas saņemšanas iespēja (regulārā datu bāžu atjaunošana (jauni valdības rīkojumi, likumi, valūtas kursi u.tml.); enciklopēdiju atjaunošana ir iespējama caur datortīkliem).
7)Divvalodu vārdnīcas ļauj tulkot „abos virzienos”, atpazīt vārdus un izteicienus vairākās gramatiskajās formās , meklēt idiomas, izteicienus, lietošanas piemērus.
Vienīgais trūkums varētu būt tas, ka elektronisko izdevumu lietošanai ir nepieciešams dators, elektrība, un ir vēlams interneta pieslēgums.

Populārzinātnisks izdevums – izdevums, kas sniedz ziņas par teorētiskiem vai eksperimentāliem pētījumiem zinātnes, kultūras un tehnikas jomās, kura valodas stils ir piemērots plašam lasītāju lokam. Izdevums, kurā adresātam viegli uztveramā formā izklāstīti uz zinātniskām atziņām pamatoti priekšstati par dabu, sabiedrību vai kultūru.

Uzziņu izdevumu, populārzinātnisko grāmatu autori parasti ir speciālisti (zinātnieki, pētnieki u.c.) tajā jomā, kas saistīta ar izdevuma tematiku. Piemērām tie var būt mediķi, ceļotāji, mūziķi, literāti u.c.; visbiežāk noteiktā nozarē pazīstami un izglītoti, vai pieredzējuši cilvēki.
Ideālā variantā informācija, kas tiek iekļauta izziņu izdevumā tiek pakļauta kritiskajai analīzei, ņemot vērā pēdējos atklājumus. Tas ir tāpēc, ka, izmantojot izziņu izdevumu lasītājam ir jābūt drošam, ka viņš lieto neapšaubāmus, mūsdienu prasībām atbilstošus datus.

Autora komentārsAtvērt
Darbu komplekts:
IZDEVĪGI pirkt komplektā ietaupīsi −2,48 €
Materiālu komplekts Nr. 1317069
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties