Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka

Izdevīgi: šodien akcijas cena!

Parastā cena:
0,99
Ietaupījums:
0,12 (12%)
Cena ar atlaidi*:
0,87
Pirkt
Identifikators:716732
Vērtējums:
Publicēts: 21.11.2007.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Pamatskolas
Literatūras saraksts: Nav
Atsauces: Nav
Darba fragmentsAizvērt

1.Nosauciet trīs elementus, kuri ir atrodami visos ogļhidrātos, taukos un proteīnos?
Ogļhidrāti, tauki, proteīni (olbaltumvielas) satur oglekli, ūdeņradi un skābekli.

2.Nosauciet elementu, kurš ir visos proteīnos, bet nav ogļhidrātos un taukos!
Atšķirībā no ogļhidrātiem un taukiem, proteīnos ir atrodams arī slāpeklis.

3.No kā ir veidota ciete?
Polimerizējoties glikozei, veidojas ciete. Šajā gadījumā polimerizācija notiek apvienojoties daudzām glikozes molekulām. Polimerizācijas rezultātā rodas polimēri. Šajā gadījumā ciete.…

Autora komentārsAtvērt
Darbu komplekts:
IZDEVĪGI pirkt komplektā ietaupīsi −0,60 €
Materiālu komplekts Nr. 1165997
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Nosūtīt darbu e-pastā

Tavs vārds:

E-pasta adrese, uz kuru nosūtīt darba saiti:

Sveiks!
{Tavs vārds} iesaka Tev apskatīties interneta bibliotēkas Atlants.lv darbu par tēmu „Uzturvielas”.

Saite uz darbu:
https://www.atlants.lv/w/716732

Sūtīt

E-pasts ir nosūtīts.

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook
Twitter

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties