Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
1,99 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:417253
 
Vērtējums:
Publicēts: 15.01.2010.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Vidusskolas
Literatūras saraksts: 1 vienības
Atsauces: Nav
Darba fragmentsAizvērt

Top 1. vieta - Sporta un atpūtas centrs „Baiļi”

Slēpošanas centrs „Baiļi” atrodas 2km attālumā no Valmieras centra, kas ir viegli atrodama, jo ir parādītas norādes uz Valmieras ceļa zīmēm. Slēpošanas un atpūtas bāze „Baiļi” piedāvā izpriecas gan ziemā, gan vasarā.
Ziemā šī bāze piedāvā slēpošanas un snovborda trases, šļūkšanu ar kamerām, izpriecas un atpūtu. Var iznomāt arī tērpu, slēpes, snovbordu, aprīkojuma zābakus un citu inventāru , kas nepieciešams atpūtai uz kalna. Tiek piedāvāti arī pacēlāji, kas atvieglo tikšanu augšā pa kalnu (Baiļi 2006, ER).
„Šī bāze piedāvā arī sekojošus pakalpojumus kā: naktsmītnes, ēdināšana, atpūtas pasākumi organizācijām, pirtis un slēpošanas, snovborda nometnes” (Vīksna 2008).
Vasarā „Baiļi” piedāvā tūrismu uz ūdens, kur tiek piedāvāti braucieni ar laivu vai plostu pa Gaujas vai Salacas upi. Laivas paredzētas diviem cilvēkiem, tiek iekļautas arī glābšanas vestes un cits nepieciešamais inventārs, kas vajadzīgs uz ūdens. Cilvēkus un laivas viņi aizved paši līdz norunātajai vietai, tas ir, kur ceļotāji gribēs sākt savu ceļojumu. Tiek piedāvāts arī plosta pavadonis, tas ir pēc pašu vēlēšanās, un arī var izvēlēties vai grib piekaramo motoru vai tomēr airēties pašu spēkiem. Ja brauc vairāku dienu braucienā pa upi, tiek piedāvāta arī telšu un guļammaisu īre (Baiļi 2006, ER).
Sporta un atpūtas centru „Baiļi” ierindoju sava topa 1. vietā, jo katru gadu tas ir ļoti populārs valmieriešiem, it īpaši starp jauniešiem. Tiek piedāvāts ļoti plašs sporta inventārs un viss vajadzīgais sporta aktivitātēm uz kalna. Kā arī tiek piedāvātas atpūtas mājiņas, kas citu pilsētu iedzīvotājiem vai kādiem tūristiem ir ļoti parocīgi. Var atpūsties kafejnīcā un iedzert tēju, kas, protams, ir vajadzīgs, kad slēpo vai snovo ziemā. Ir ļoti atsaucīgi darbinieki, kas vienmēr ir gatavi jums palīdzēt.

Autora komentārsAtvērt
Darbu komplekts:
IZDEVĪGI pirkt komplektā ietaupīsi −2,48 €
Materiālu komplekts Nr. 1117813
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties