Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
3,49 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:445315
 
Autors:
Vērtējums:
Publicēts: 06.12.2023.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Vidusskolas
Literatūras saraksts: Nav
Atsauces: Nav
Laikposms: 2021. - 2025. g.
SatursAizvērt
Nr. Sadaļas nosaukums  Lpp.
  Uzņēmuma apraksts    3
  Uzņēmuma vēsture    3
  Mūsdienās    3
  Cenu rādītājs    4
  Abonomenti    4
  Intervija ar veikala vadītāju Agnesi Čaklinsku    5
Darba fragmentsAizvērt

Uzņēmuma apraksts

Uzņēmuma vēsture
Uzņēmums savu darbību uzsācis 2008. gadā zem nosaukuma “Sporta klubs Fitland”. Mērķis tad bija veicināt Jelgavnieku aktīvu dzīvesveidu un veselību. Sporta klubs piedalījās dažādās sacensībās, taču mazo sasniegumu dēļ sāka darboties tikai kā fitnesa klubs. 2013 gadā mainīja savu nosaukumu uz “Fitland” un 2017. gadā veica izmaiņas uzņēmumu reģistrā mainot uzņēmuma būtību un pārvēršot to par Veselības centru un fitnesa klubu. Tā kā uzņemums sāka savu darbību tieši pirms krīzes sākšanās, finansiālo triecienu juta smagi, taču izvēlētā atrašanās vieta bija pietiekami laba, lai cilvēku apgrozījums nestu peļņu. Iemesls kapēc cilvēki nāca bija arī jaunais inventārs ko bija pasūtījuši no ārzemēm ,kas rādīja par firmas profesionalitāti un apmeklētājiem nekur citur jelgavā vēl nebija pieejams. 2015. gadā iekārtojot skvoša zāli.2016 izveidoja sadarbību ar Latvijas skvoša federāciju un isostar latvija. Sākot ar 2016. gadu regulāri organizē “Fitland līga” turnīrus skvošā. Šis ir viens no plašāk pazīstamākajām skvoša amatieru līgām latvijā. 2010. gadā izveidoja 3 dažādas pirtis, džakūzī un sākot no 2014. gada piedāvā arī masiera pakalpojumus.

Mūsdienās
Mūsdienās uzņēmums turpina visas ieviestos pakalpojumus un popularizē skvoša līgu. Piedāvā sastādīt treniņprogrammas, konsultācijas ar dietologu, privātus treniņus jebkurā dienas laikā iepriekš tos sarunājot. Piedāvā arī grupu nodarbības, kur vairāki indivīdi cenšas nomest svaru 9 mēnešu laikā. Piedāvā dažādus abonomentus fitnesa kluba lietošanai lai saskaņotu to tieši ar jūsu brīvo laiku. 3 dažādas pirtis, džakūzī, un masāžas gan arī zemūdens masāžas. …

Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties