Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
3,99 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:336197
 
Autors:
Vērtējums:
Publicēts: 21.03.2019.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Augstskolas
Literatūras saraksts: Nav
Atsauces: Nav
Darba fragmentsAizvērt

3. testa dalībnieks ieguva 8 punktus - izredzes sasniegt panākumus, kā uzņēmējam, pagaidām ir mazas. Šis testa dalībnieks strādā par finanšu nodaļas vadītāju, ikdienā vada un koordinē nodaļu, kurā strādā vairāk kā 40 cilvēki. Manuprāt, ir ļoti daudzi cilvēki, kā šis testa dalībnieks – ir augstākā izglītība, strādā atbildīgā amatā, māk vadīt un koordinēt visu nodaļu, taču pats nav pietiekami uzņēmīgs vai gatavs riskēt, lai kļūtu par uzņēmēju un dibināt uzņēmumu. Daudzi cilvēki, arī šis testa dalībnieks, ir zinoši profesionāļi, spējīgi vadīt, uzņemties atbildību, taču nav gatavi iziet no savas komforta zonas un riskēt. Es uzskatu, ka zināšanas, protams, par ļaunu nenāk, taču, manuprāt, veiksmīgam uzņēmējam nepieciešamas īpašības, ko skolā un augstākās mācību iestādēs nevar iemācīt. Manuprāt, daudzi cilvēki nemaz nezin, vai viņiem piemīt šīs īpašības – līdz pat brīdim, kad pieņem lēmumu par biznesa uzsākšanu.
Sešas, manuprāt, ļoti svarīgas uzņēmēja īpašības:
• Ambīcijas – lielāka daļa cilvēku sevi uzskata par ambicioziem. Taču ir liela atšķirība starp „parastām” ambīcijām un tādām ambīcijām, kas liek cilvēkam aizrautīgi, nežēlojot sevi un citus, strādāt pat 70 stundu nedēļā. Ambicioziem uzņēmējiem ir nevis vienkārši svarīgi kļūt veiksmīgiem, bet viņiem tas ir absolūti nepieciešams.

Darbu komplekts:
IZDEVĪGI pirkt komplektā ietaupīsi −2,48 €
Materiālu komplekts Nr. 1371492
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties