Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
6,49 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:131072
 
Autors:
Vērtējums:
Publicēts: 13.10.2020.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Vidusskolas
Literatūras saraksts: 5 vienības
Atsauces: Nav
Darba fragmentsAizvērt

Manuprāt, grūtniecības pārtraukšana ir ar kriminālu raksturu, jo tā ir dzīvības pārtraukšana. Protams, daudzām sievietēm tas ir ļoti smags dzīves lēmums, bet bieži vien sievietes pēc izdarītā rūgti nožēlo, slīgst depresijā, sevis nicināšanā, jo saprot, ka pārtraukt dzīvību bija neētiski, ārpus visām robežām, jo dzīvības pārtraukšana neatrisina citas dzīves problēmas, kas bieži vien ir tieši iemesls abortam.
Es kā sieviete, bērna māte, esmu par abortu ierobežošanu. Manuprāt, aborta absolūta legalizācija ir nepieļaujama, jo katra sieviete varēs pārtraukt grūtniecību, bieži vien, absurdu iemeslu vadītas. Cilvēkiem nedrīkst dot pilnīgu visatļautību, jo tad cilvēks kļūst muļķis, dara visu maksimāli, neapdomīgi un spontāni. Ja cilvēkam tiek dota visatļautība, bieži vien viņš aizmirst gan par morāli, gan par ētiku, gan par pašsaprotamām lietām, kam likumi nemaz nav nepieciešami.
Latvijā tiesiskais regulējums par abortu ir 2003. gada 28. oktobrī, Rīgā, pieņemtie Ministru kabineta noteikumi Nr. 590 „Grūtniecības pārtraukšanas organizatoriskā kārtība”, kas izdoti saskaņā ar Seksuālās un reproduktīvās veselības likuma 5. panta otro daļu. Noteikumi nosaka kārtību, kādā sievietei tiek nodrošinātas izvēles iespējas labprātīgai grūtniecības pārtraukšanai ārstniecības iestādē, kā arī grūtniecības pārtraukšanai izmantojamo medicīnisko tehnoloģiju un atsāpināšanas veida izvēles iespējas.2

Autora komentārsAtvērt
Redakcijas piezīmeAtvērt
Darbu komplekts:
IZDEVĪGI pirkt komplektā ietaupīsi −13,77 €
Materiālu komplekts Nr. 1381004
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties