Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
3,99 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:501578
 
Vērtējums:
Publicēts: 12.02.2013.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Augstskolas
Literatūras saraksts: 1 vienības
Atsauces: Ir
Darba fragmentsAizvērt

Diplomdarbā jābūt iekļautai arī anotācijai – darba aprakstam, kurā iekļauts darba mērķis, uzdevumi, metodes un iegūtie rezultāti. Izstrādājot doktora disertāciju, nepieciešama paplašināta darba anotācija – kopsavilkums.
Diplomdarbs jāraksta uz A4 formāta papīra ar Times New Roman fontu, melnu tinti, burtu lielumu 12 (virsrakstos – 14-16), rindstarpei jābūt 1,5. Atkāpes no lapas kreisās malas – 30 mm, no labās malas, augšas, apakšas – 20 mm. Jauna nodaļa ir jāsāk jaunā lappusē, bet apakšnodaļu jāturpina iesāktajā lapā.

Diplomdarba pasniegšana
Diplomdarbu ir jāprot ne tikai labi uzrakstīt, bet arī labi pasniegt. Tas jāpasniedz ar pārliecību, ka šī darba autors ir attiecīgā jautājuma lietpratējs, eksperts šajā jomā. Diplomdarbu jāpasniedz tā it kā vēl neviens nekad nebūtu tik pilnīgi, tik pārliecinoši un tik kompetenti izteicies par attiecīgo jautājumu.
Umberto Eko nebeidz uzsvērt, ka galvenais diplomdarba rakstīšanā ir – rakstīt to ar prieku un izvēlēties tematu, kas patiešām interesē. To savienojot ar pietiekami veltīti laiku panākumi jau ir garantēti. Taču, ja diplomdarbs tiks rakstīts ar pārliecību, ka tas ir bezjēdzīgs un autoram pilnīgi vienaldzīgs, panākumi nav gaidāmi.
Umberto Eko raksta: „Uztveriet diplomdarba rakstīšanu kā izaicinājumu. Kā derības, ko esat noslēdzis pats ar sevi. Jūs darba sākumā, nezinot atbildi, esat uzdevis jautājumu. Jūsu uzdevums ir atrast atbildi, lai gan spēles gājienu skaits ir ierobežots.”
Šis citāts lieliski raksturo Umberto Eko darba „Kā uzrakstīt diplomdarbu” būtību un autora attieksmi pret diplomdarbu, kādu būtu vēlams izkopt jebkuram diplomdarba rakstītājam.

Autora komentārsAtvērt
Darbu komplekts:
IZDEVĪGI pirkt komplektā ietaupīsi −4,98 €
Materiālu komplekts Nr. 1329674
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties