Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
1,99 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:440187
 
Autors:
Vērtējums:
Publicēts: 13.10.2011.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Vidusskolas
Literatūras saraksts: 8 vienības
Atsauces: Ir
Darba fragmentsAizvērt

Pēc ekspertu domām Latvijai ir jārada dažādas iespējas, jānodrošina labāku servisa līmeni, jāievieš vairāk interesantu pakalpojumu un izklaides iespējas, šie arī ir vieni no galvenajiem iemesliem, pēc manām domām, kāpēc Latvija nespēj nodrošināt ārzemju tūristiem dažādas iespēja skā tērēt naudu. Līdz ar to Latvija topā ierindojas tikai 38.vietā.
Uzņēmeji , kuri darbojas tūrisma nozarē cer, ka Latvija kādreiz izveidosies par tūrisma galamērķi. Kā viena no problēmām tiek minēta valsts platība. Latvija ir 5- 10 reizes mazāka salīdzinot ar Rietumeiropas valstīm – Vācija, Francija un Itālija. Kā pats svarīgākais mīnuss tiek minēts, ka Latvijai ir grūtības noturēt tūristu uzmanību. Pēc daž ādu ekspertu domām, būtisks mīnus Latvijas tūristu piesaistei ir sliktie autoceļi. Kā tika minēts pat vislabākais Latvijas tēls nespētu pievilināt tūristus, kamēr Latvijas valdība steidzami neko nemainīs uz lielajiem ceļiem. [4]
Pēc žurnālista Brendona Pressera domām tieši Rīgas pilsēta tiek uzskatīta par kultūras un mākslas zīmolu. Tādēl pēc žurnālistu domām tūrismu nozares pārstāvjiem jakoncentrējas uz uzturēšanās laika paildzināšanu, piedāvājot vienas dienas izbraucienu, piemēram, uz Siguldu. [5]
Kā raksta TAVA direktors Armands Slokenbergs, viņu priecējot,ka lielāko gandarījumu ārvalstu tūristi ieguvuši tieši baudot Latvijas dabu, mieru un klusumu; pavadot laiku kopā ar bērniem pludmalēs un dodoties pārgājienos.

Autora komentārsAtvērt
Redakcijas piezīmeAtvērt
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties