Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
0,99 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:521581
 
Autors:
Vērtējums:
Publicēts: 23.05.2006.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Augstskolas
Literatūras saraksts: 1 vienības
Atsauces: Nav
Darba fragmentsAizvērt

Vairāk nekā gadu trīs miljonu lieta bijusi regulāra tēma masu medijos. Par tās aktualitāti liecina arī fakts, ka šajā sakarā ir tikušas izveidotas oficiālas izmeklēšanas komisijas un lietas izmeklēšanā ir iesaistījušās arī augstas amatpersonas. Šie notikumi nav pagājuši nepamanīti arī „ceturtajai varai”, tas ir- preses pārstāvjiem. Samērā saistošu izmeklēšanu ir veicis žurnālists Uldis Dreiblats grāmatā „Trīs miljoni, kas satricināja Latviju?”. Šajā grāmatā ir Ulda Dreiblata versija par 1997. un 1998. gada visskaļāko skandālu, kas varbūt daudziem pirmo reizi pavēra acis uz to purvu, kurā nu jau līdz mutei ir iestigusi Latvijas politiskā elite.
Ziņas par autoru: Uldis Dreiblats dzimis Dobelē 1960. gadā. Uldis Dreiblats ir vēsturnieks, kas1994. gadā laikrakstā Rīgas Balss uzsāka žurnālista gaitas un uzreiz specializējās dažādu finansu mahināciju un skandālu atmaskošanā.
Darba mērķis: Iepazīstināt sabiedrību par tā laika skaļāko skandālu (8-5=3), jeb trīs miljonu pazušanu. Bet šis nav vienīgais darba mērķis tādu varētu būt ļoti daudz, piemēram – autors ir pats vēlējies atrisināt trīs miljonu zādzību un parādīt sabiedrībai kā pie tās nonācis soli pa solītim. Un visbeidzot ir vēlējies parādīt sabiedrības krējumu „eliti” tās patiesajā gaismā un pie viena atmaskot arī to kas ir vainojams miljonu zādzībā.
Darba uzdevumi: Darba uzdevumi ir noskaidrot, kas ir vainojams, vai pareizāk sakot, kuri ir vainojami trīs miljonu zādzībā, kā arī noskaidrot, kuri tajā ir iesaistīti. Un visbeidzot noskaidrot, kas īsti ir tā Lihtenšteinas firma un kāda saistība tai ir ar Latvenergo.

Autora komentārsAtvērt
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties