Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
3,49 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:289457
 
Autors:
Vērtējums:
Publicēts: 04.02.2009.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Vidusskolas
Literatūras saraksts: Nav
Atsauces: Nav
Darba fragmentsAizvērt

Cilvēki visbiežāk lieto balto cukuru, tikai 10% aptaujāto atbildēja, ka biežāk lieto citu cukura veidu – brūno cukuru. Lielākā daļa – 60% par svarīgāko cukura izvēles kritēriju atzina to, ka tam būtu jābūt ražotam Latvijā, līdz ar to varu secināt, ka, ja Latvijā tiktu atsākta cukura ražošana, pēc vietējā cukura būtu lielāks pieprasījums nekā pēc importētā. Tomēr 30% aptaujāto par svarīgāko kritēriju minēja produkta popularitāti, tādēļ jāsecina, ka ir diezgan svarīgi produktu plaši reklamēt, lai potenciālajiem pircējiem tapt skaidrs, kādēļ Latvijā ražotais cukurs ir labāks par citiem. Tikai piektdaļa jeb 20% aptaujāto uzskata, ka cukura iepakojuma dizainam ir nozīme, līdz ar to var secināt, ka cukurs ir prece, kuru patērētāji izvēlas nevis dēļ ārējā noformējuma, bet dēļ kvalitātes un dažādiem citiem iemesliem. Manuprāt, iepakojuma dizainam vajadzētu būt neuzbāzīgam, bet tajā pašā laikā arī pamanāmam.
Pilnīgi visi respondenti atzina, ka viņi par ērtāko cukura iepakojuma svaru uzskata klasisko 1 kg. Neviens neizvēlējās pārējos atbilžu variantus, no kā varu secināt, ka šādu iepakojumu ražošana var būt kā papildus bizness, bet galvenajai ražojamajai precei tomēr jābūt kilogramīgām cukura paciņām. 60% aptaujāto par Latvijā ražotu cukuru būtu gatavi maksāt 50-60 santīmus un tikai 10% 80 santīmus un vairāk, tādējādi jāsecina, ka lai arī patērētāji labprātāk izvēlas Latvijā ražotu cukuru, tiem ir svarīga arī cena, par kādu šo produktu pirkt, līdz ar to, nosakot Latvijā ražotajam cukuram nesamērīgi augstu cenu, ļoti iespējams, ka patērētāji izvēlēsies importēto cukuru, kas būs ievērojami lētāks.…

Autora komentārsAtvērt
Darbu komplekts:
IZDEVĪGI pirkt komplektā ietaupīsi −2,48 €
Materiālu komplekts Nr. 1139956
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties