Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
0,99 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:594598
 
Autors:
Vērtējums:
Publicēts: 05.07.2005.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Vidusskolas
Literatūras saraksts: Nav
Atsauces: Nav
Darba fragmentsAizvērt

Mērķtirgus analīze-tirgved.vadīšanas pamats.
Tirgvedīd.vadīšana ietver 4 posmus:1.mērķtirgus analīze; 2.tirgved.attīst.programmas izveide; 3.tirgved.programmas realizēšana; 4.tirgved.programmas kontrole, uzraudzība.
Tirgved.pētījumi dod iespēju uzņ.iegūt informāciju par savu mērķtirgu,lai noskaidrotu tirgved.iespējas un problēmas, pilnveidotu un novērtētu tirgved.darbības un palīdzētu pieņemt tirgved.lēmumus.
Tirgved.pētījumu pamatnosac:1)atbilstība izpētes priekšmetam-pētījumi ir pamatoti, ja tie ir izdarīti vienādos apstākļos;2)ticamība-to uzskata par ticamu, ja tas uzrāda šodien tādus pašus rezult.kā analogs pētījums pēc noteikta laika perioda;3)objektivitāte-tas nedrīkst būt atkarīgs no pētnieka personīgās attieksmes, jo tas var ietekmēt tā rezult.
Tirgved.inform.sist-pastāvīgi funkc.un savstarp.sistīta raž.iekārtu, personāla un tā aktivitāšu sist.,kas paredzēta inform.vākšanai, apstrādei, analīzei, novērtēšanai un precīzai sadalei telpā un laikā, lai pieņemtu tirgved.lēmumus.
Tirgved.inform-noteiktu faktu,notikumu kopums,kas nodrošina tirgved.lēmumu pieņemšanu(iekšējā, ārējā inform)
Tirgved.iekšējo inform.veido uzņ.dažādu aktivitāšu rezult., starprezult.
Tirgved.ārējā inform.jeb intelektuālā inform-uzņ.inform.avotu un darbību komplekss,ko izmanto,lai nepārtraukti iegūtu inform.par dažādiem tirgved.ārējās vides raksturlielumiem.
Tirgved.pētīšana-inform.vākšana,apstrāde,analīze un sadale, lai noteiktu tirgved.iespējas un problēmas, novērtētu tirgved. pasākumus un rezult,kā arī pilnveidotu tirgved.procesu.
Tirgved.pētīšana sastāv no 5 posmiem:1.pētījuma obj.un mērķu noteikšana(kāda inform.nepieciešama);2.pēt.plāna izstrāde(kāds pēt.veids jāizmanto);3.inform.vākšana(kādi ir inform.avoti,ierobežojumi, kam dot priekšroku);4.inform. analīze(datu precizitāte,datu bāzes);5.pārskatu sagatavošana.…

Autora komentārsAtvērt
Darbu komplekts:
IZDEVĪGI pirkt komplektā ietaupīsi −1,48 €
Materiālu komplekts Nr. 1126018
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties