Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
2,49 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:365806
 
Vērtējums:
Publicēts: 18.05.2010.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Vidusskolas
Literatūras saraksts: Nav
Atsauces: Ir
Darba fragmentsAizvērt

Latvijas komercbankas ir attīstījušas arī tādu mūsdienīgu pakalpojumu virzienu kā M-komercija, kas plašāk pazīstama kā Mobilā banka. Grūti iedomāties mūsdienu vidē biznesa cilvēku vai studentu, kura rīcībā nav mobilā telefona. Tāpēc uz mobilo telefonu bāzes tiek attīstīta M-komercija.
M-komercija ir pasūtījumu veikšana ar tīmekļa starpniecību, bezvadu sakariem izmantojot specializētus telefonus un plaukstdatorus1.
Mobilā banka ir izdevīga tiem cilvēkiem, kuriem ir apgrūtināta pieeja internetam, un nav iespējas izmantot internetbanku vai klients banku. Bankas sāka piedāvāt šos pakalpojumus kopš 2000.gada, sākotnēji pieprasījums pēc šāda veida pakalpojuma bija neliels, jo arī mobilo sakaru tīkls nebija pietiekoši attīstīts un mobilo telefonu funkcijas bija primitīvas, salīdzinot tās ar mūsdienu vides telefonu piedāvājumu un funkcionalitāti, bet laikam ejot un attīstoties ar vien vairāk sāka izmantot šo pakalpojumu, jo mobilais tālrunis ir pieejams katram, un attīstoties mobilo tālruņu funkcijām attīstās līdzās arī banku piedāvātais pakalpojums.
M-komercija apzīmē katru maksājumu transakcijas veidu, kurā to dalībnieki, pakalpojumu nodrošināšanas, saskaņošanas ietvaros, izmanto savas mobilās ierīces.…

Autora komentārsAtvērt
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties