Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
4,99 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:627616
 
Vērtējums:
Publicēts: 12.03.2009.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Augstskolas
Literatūras saraksts: 1 vienības
Atsauces: Nav
Laikposms: 2000. - 2010. g.
SatursAizvērt
Nr. Sadaļas nosaukums  Lpp.
  Ievads    3
  Hansabank grupa    4
  Par Hansabanku    4
  Korespondentbankas    7
  Hansabankas grupas mērķi    8
  Hansabank stratēģija    10
  Hansabanka atbalsta    11
  Kopsavilkums    12
  Izmantotās literatūras saraksts    13
Darba fragmentsAizvērt

Hansabank grupa
Hansabank Grupa ir lielākā finansu institūcija Baltijā ar kopējiem aktīviem vairāk nekā 7,3 miljardi eiro un akcionāru kapitālu vairāk nekā 0,7 miljardi eiro. Kopš Hansabank Grupas dibināšanas 1992. gadā tā ir strauji izaugusi un kļuvusi par vadošo finansu grupu Baltijā ar vairāk nekā 2,5 miljoniem aktīvu klientu un 5'900 darbiniekiem.
Hansabank Grupa pašreiz aktīvi darbojas visu trīs Baltijas valstu banku tirgos, kontrolējot trešo daļu reģiona tirgus. Hansabankas Grupas darbība ir iedalīta sekojošās četrās biznesa vienībās: Igaunija, Latvija, Lietuva un Krievija. IT, produktu attīstība, risku un finanšu vadība tiek pārvaldīta centralizēti – Grupas līmenī.
Par Hansabanku



Hansabankas mērķis vienmēr ir bijis kļūt par labāko banku Latvijā jau kopš tās dibināšanas 1992. gada 8. maijā. Tolaik vēl ar nosaukumu Vācijas-Latvijas banka starp komercbankām tā ierindojās sestajā desmitā, bet pateicoties bankas darbinieku milzīgajai apņēmībai un skaidrai darbības stratēģijai kļuvusi par vadošo Latvijā.
Kopš 2005.gada Hansabankas Grupas lielākais akcionārs ir viena no lielākajām finanšu institūcijām Ziemeļvalstu un Baltijas reģionā – Swedbank. Swedbank grupa darbojas ne tikai Zviedrijā un Baltijā, bet arī Helsinkos, Kopenhāgenā, Oslo, Kaļiņingradā, Maskavā, Sanktpēterburgā, Luksemburgā, Marbellā, Ņujorkā, Šanhajā, Tokijā un Ukrainā.
Hansabankas Grupas veiksmīgās darbības un arvien pieaugošas starptautiskās atzinības pamatā ir uz sasniegumiem orientēta kultūra, atklāta komunikācija, gatavība pārmaiņām un mūsu darbinieku apņēmība. Hansabanka ir izvirzījusi mērķi būt par vadošo Ziemeļvalstu un Baltijas reģiona finanšu organizāciju. Būt vadošai nozīmē - visaugstākā klientu apmierinātība; vispelnošākā katrā tirgū, kur darbojas; vislabākais darba devējs.
1992. gadā Vācijas-Latvijas bankas dibinātājs Ģirts Rungainis pirmajā intervijā presei apsolīja, ka jaundibinātās bankas prioritāte būs serviss. „Serviss un individuāla attieksme vienmēr ir bijusi Hansabankas darbības kodols – un tā tas ir arī tagad“, teica Māris Avotiņš, Hansabankas valdes priekšsēdētājs bankas 15 gadu pastāvēšanas jubilejas ballē šogad.

Autora komentārsAtvērt
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties