Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
  • Starptautiskie kvalitātes standartu veidi un to nozīme kvalitātes sistēmas pilnveidošana un konkurētspējas nodrošināšana uzņēmumos. Vides pārvaldība un standarti

     

    Konspekts4 Ekonomika, Uzņēmējdarbība, Vadība

2,49 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:185124
 
Autors:
Vērtējums:
Publicēts: 28.05.2020.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Augstskolas
Literatūras saraksts: 5 vienības
Atsauces: Ir
Darba fragmentsAizvērt

4. Ja Jūs būtu pakalpojumu uzņēmuma vadītājs, kāda veida kvalitātes vadības sistēmu Jūs ieviestu?
Ja es būtu pakalpojumu uzņēmuma vadītājs, es izmantotu ISO 9001 standartu. Izmantojot šo sistēmu, ir iespējams iegūt papildus klientu uzmanību, jo tieši ISO 9001 ir visatpazīstamākā kvalitātes vadības sistēma. Protams, izmantojot šo sistēmu nozīmīgi palielināsies konkurentspēja, kā arī uzlabosies sadarbība ar piegādātājiem un apakšuzņēmējiem. Tas dos ieguvumu uzņēmumam iegūt nepieciešamās izejvielas pakalpojuma sniegšanai. Šī sistēma parādīs klientam, ka uzņēmums var piedāvāt nemainīgi labas kvalitātes produktus un pakalpojumus. Ar šo sistēmas ieviešanu uzņēmums samazinās papildus izmaksas, kuras bieži vien ir saistītas ar brāķa rašanos.
5. Pārtikas nekaitīguma nodrošināšanas sistēmas (HACCP) būtība
HACCP ir piemērojams jebkuram uzņēmumam, kuram ir jebkāda saistība ar pārtiku, sākot ar tajā izmantojamo produktu audzēšanu, pārstrādi, rāžošanu, izplatīšanu, sabiedrisko ēdināšanu. HACCP sistēma, kas identificē, novērtē un kontrolē apdraudējumu, kas ir nozīmīgs pārtikas nekaitīgumam. HACCP nosaka vispārējus principus un metodi. Ievērojot tos, katrs uzņēmums, atbilstoši savai specifikai, izveido saviem apstākļiem atbilstošu un ērti lietojamu paškontroles sistēmu.
HACCP ieviešanas darba secība:
1. Uzņēmumā ir jānoskaidro visi iespējamie draudi, kas var nodarīt kaitējumu cilvēka veselībai.
2. Jāizpēta iespējamo draudu nopietnība (izraisīto seku smagums).
3. Jānovērtē, kāda ir iespējamība, ka konkrētie draudi var īstenoties.
4. Vienlaicīgi apskatot iespējamo draudu izraisīto seku smagumu un to īstenošanās iespējamību, jānovērtē risks.
HACCP sistēmu ir akceptējušu kā visefektīvāko līdzekli, pārtikas izraisīto saslimstību kontrolei.

Autora komentārsAtvērt
Darbu komplekts:
IZDEVĪGI pirkt komplektā ietaupīsi −5,48 €
Materiālu komplekts Nr. 1379554
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties