Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
2,49 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:156412
 
Autors:
Vērtējums:
Publicēts: 06.12.2021.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Vidusskolas
Literatūras saraksts: Nav
Atsauces: Nav
Darba fragmentsAizvērt

Kad visi 5 pāri izgāja savu staciju (tas nozīme, kad pēdējais pāris atskrēja pie finiša), sāk 2.grupa: uz labas kājas pēc shēmas viņi lec līdz galdam D, kur viņiem jāizkrāso ar flomāsteriem Olimpiskais karogs. 2. tiesnesis uzņem laiku, kad viņi nokļūs līdz galdam D. Viņiem iedos 20 sekundes, lai izkrāsotu karogu (uzdevums D), pēc tam, kad beidzas 20 sekundes (pabeidza uzdevumu vai ne – nav svarīgi) viņi skrien uz otru finišu, kā ir paradīts shēmā(apkārt konusiem).
Kad 2.grupa atskries, tad sāk 3. grupa. Viņiem jālec jau uz kreisas kājas līdz galdam C, kur viņiem jāatrod pareizs pāris, kurs ir saistīts ar vienu sporta veidu, (piemēram, uzdevums C: golfa bumbiņa un golfa nūja). Tiesnesis uzņem 20 sekundes uz šo uzdevumu, kad viņi tiks pie galda. Pēc 20 sekundēm viņiem jāskrien uz finišu, kā ir paradīts shēmā (apkārt konusiem).
Kad 3.grupa atskrien, tad sāk 4.grupa. Sadevušies rokās, viņi skrien līdz galdam B (pēc shēmas), kur viņiem jāsameklē pēc populāra Latvijas sportista vārda un uzvārda sporta veidu, ar kuru viņš nodarbojās (piemēram, uzdevumā B: Sandis Ozoliņš – hokejs). Viņiem būs 30 sekundes, pēc kuru beigšanas viņiem vajadzēs skriet, sadevušies rokās, līdz finišam. Kad visi būs uz finiša, tas 1.tiesnesis, kurš uzņēma laiku pašā sakumā, apstādina to, un tas būs stacijas veikšanas laiks.
P.S.: ja uzdevumu (B, C, D) skolēni pabeidza ātrāk, tad tie var negaidīt to laika beigšanu un uzreiz skriet uz finišu (pēc shēmas). Pēc stacijas izpildīšanas, grupas stāv uz sava finiša, kurš ir noradīts shēmā, un nekam netraucē(par uzvedību tiesneši var noņemt punktus).
Visu laiku, kad 4 grupas veica staciju, „Atbalsta” grupai visu laiku bija jāatbalsta savu klasi.

Autora komentārsAtvērt
Darbu komplekts:
IZDEVĪGI pirkt komplektā ietaupīsi −5,48 €
Materiālu komplekts Nr. 1389119
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties