Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
6,49 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:883143
 
Vērtējums:
Publicēts: 26.08.2021.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Vidusskolas
Literatūras saraksts: Nav
Atsauces: Nav
Laikposms: 2016. - 2020. g.
2021. - 2025. g.
Darba fragmentsAizvērt

Twitter
Twitter (izrunā: [ˈtwɪtər]) ir amerikāņu programmatūru speciālista Džeka Dorsija 2006. gadā izveidots virtuālas saziņas un mikroblogošanas tiešsaistes sociālā tīkla tīmekļa vietne, kurā cilvēki var sūtīt un lasīt savas un citu rakstītas īsas ziņas — tvītus (angļu: tweets, burtiski — 'čivinājumi, vīteri'). Par šī sociālā tīkla veiksmes atslēgu uzskata tā līdz 140 rakstzīmēm garos tvītus. Kopš izveidošanas Twitter kļuvis populārs un izplatīts visā pasaulē. To dažkārt apraksta kā "interneta SMS.’’

Daudzi lieto Twitter, jo tas ar notikumu, informācijas un linku palīdzu uztur kontaktus. Uzņēmēji Twitter izmanto attiecību veidošanā, zīmola menedžmentā, klientu apkalpošanā un sabiedriskajās attiecībās. Pēc Twitter izpilddirektora Viljamsa Evansa sniegtajiem rezultātiem 2010. gadā, lietotāju skaits bija 145 miljoni. Ir dažādi veidi, kā pielietot Twitter, un pēc Evansa datiem, 78% lietotāji savus ierakstus veic, izmantojot mājaslapu twitter.com, 14% izmanto mobilo interneta vietni m.twitter.com, savukārt 8% izmanto lietotni „twitter for iPhone” jaunās paaudzes tālruņos. To lietotāji skaits, kas twitter.com lieto savos mobilajos tālruņos, palielinājies par 62%. Latvijā, pēc „GARM Technologies” un Latvijas Interneta asociācijas pētījuma datiem, Twitter pēc uzņēmumu lietojuma, ieņem 1. vietu, pēc tam seko Draugiem.lv un Facebook. Pētījumā piedalījās 314 Latvijas uzņēmumi.

Autora komentārsAtvērt
Darbu komplekts:
IZDEVĪGI pirkt komplektā ietaupīsi −8,98 €
Materiālu komplekts Nr. 1387215
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties