Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
1,99 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:394149
 
Vērtējums:
Publicēts: 25.11.2021.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Augstskolas
Literatūras saraksts: Nav
Atsauces: Ir
Laikposms: 2016. - 2020. g.
Darba fragmentsAizvērt

Ģimenēs, kuriem ir viens vai vairāki strādājošie cilvēki un kuriem ienākumi ir zemā līmenī, viņiem ir jānomaksā rēķini, jāpabaro katrs ģimenes loceklis, jānoperk visu nepieciešamo gan sev, gan bērniem u.t.t., ir tik daudz lietas, kurās aiziet šī nopelnītā nauda, ka beigās skatoties makā vispār vairs nekā nav. Nabadzība arī draud vientuļiem senioriem, kuriem nav ģimenes atbalsts un viņiem ir tikai jāidzīvo ar savu pensiju. Protams nabadzība vienmēr draudz jebkuram cilvēkam, bet kapēc tieši ģimenēm un senioriem ir lielāka iespēja būt nabadzīgiem.
Mani secinājumi ir šādi, ka ienākumu nevienlīdzība Latvijā ir un būs problēma, kas netiks atrisināta tuvākajā nākotnē. Ikmēneša ienākumi netiks vienlīdzīgi sadalīti, ja pat vairāki cilvēki ir vienā līmeni un pozīcijā, jo spriežot pēc visa, tad darba tirgū sakari ir nozīmīgi, dzimums un vecums ir nozīmīgs, vara ir nozīmīga, jo dienas beigās no tā visa ir atkarīga tava alga. Kamēr sabiedrība nemainīs savus uzskatus par darba pieredzi, tikmēr nekas nemainīsies un Latvija piedzīvos to, ka jaunieši katru gadu aiz vien vairāk dodas uz ārzemēm, lai nopelnītu vienlīdzīgi ar cietiem sabiedrības cilvēkiem. Pēdējais secinājums ir, ka ikmēneša ienākums vajadzētu palielināt ģimenēm un nav nozīmīgi cik ir bērni vai ir viens ,vai abi vecāki, kā arī senioriem ir jāpalīdz.

Autora komentārsAtvērt
Darbu komplekts:
IZDEVĪGI pirkt komplektā ietaupīsi −3,98 €
Materiālu komplekts Nr. 1388990
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties