Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
0,99 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:619569
 
Autors:
Vērtējums:
Publicēts: 26.11.2019.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Augstskolas
Literatūras saraksts: Nav
Atsauces: Nav
Darba fragmentsAizvērt

Secinājumi: Aprēķinot glicerīna viskozitātes koeficientu ieguvu, ka tas ir vidēji 0,958 Pa·s, mērījumu relatīvā kļūda ir 1,36%. Tā kā kļūda ir ļoti maza, tā varēja rasties nolasot lodīšu diametrus ar mērmikroskopu un uzņemot grimšanas laikus, jo jāņem vērā cilvēka reakcijas laiks.
Viens no apstākļiem, kas ietekmē šķidruma viskozitāti ir temperatūra. Pieaugot temperatūrai,
šķidruma viskozitātes koeficients samazinās. 23 ̊C aprēķinātais koef viskozitātes koeficients 0,952 Pa·s atbilsts sakarībai, kas saista temperatūru un šo koeficientu, - tas ir zemāks kā 1.48 Pa·s (20 ̊C), bet augstāks kā 0.60 Pa·s (30 ̊C).

Autora komentārsAtvērt
Darbu komplekts:
IZDEVĪGI pirkt komplektā ietaupīsi −2,98 €
Materiālu komplekts Nr. 1374821
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties