Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
0,99 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:452613
 
Autors:
Vērtējums:
Publicēts: 05.04.2005.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Vidusskolas
Literatūras saraksts: 1 vienības
Atsauces: Nav
Darba fragmentsAizvērt

Intelektuālā un mākslinieciskā produkta autonomizācija ir saistīta ar sociāli nodalāmas profesionālu mākslinieku vai intelektuāļu kategorijas izveidi. Tie mazāk tiecas ievērot likumus, izņemot specifiski intelektuālās vai mākslinieciskās tradīcijas, kuras nodevuši tālāk profesionāļi un, kuras tiek uzskatītas par atskaites punktu.
Autonomizācijas process noved arī pie mākslas attīstības, jo māksla ir arī saistīta ar transformētajām attiecībām starp māksliniekiem un nemāksliniekiem un citiem māksliniekiem. Šī transformācija noved pie relatīvi autonoma mākslinieciskā lauka izveides un pie svaigas definīcijas mākslinieka funkcijām un viņa mākslai.Produkcijas un simbolisko lietu cirkulācijas lauks tiek definēts kā objektīvu saistību starp sistēma starp dažādām instancēm. Ierobežotās produkcijas lauka kā sistēmas, kas ražo kulturālas lietas, kas ir objektīvi nolemtas tiem pašiem kulturālo lietu ražotājiem, struktūra atšķiras no liela mēroga kulturālās produkcijas lauka, kas specifiski organizēts, lai ražotu kulturālas lietas, kas nolemtas neražotājiem, ‘plašai publikai’. Ierobežotās produkcijas lauka autonomiju var mērīt ar tā spēju definēt pašas kritērijus savai produkcijai un produkcijas novērtēšanai. …

Autora komentārsAtvērt
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties