Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
0,99 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:779295
 
Autors:
Vērtējums:
Publicēts: 10.12.2020.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Pamatskolas
Literatūras saraksts: Nav
Atsauces: Nav
Darba fragmentsAizvērt

Ietekme uz sabiedrību - mūsdienu dīzeļdzinēji ir ekonomiski un jaudīgi. Par spīti stereotipiem tie ir videi draudzīgi un bez trokšņa. Automašīnas, kas aprīkotas ar dīzeļdzinējiem, ir lieliski piemērotas mierīgiem lauku izbraucieniem; tās ir ērtas lielām grupām, ģimenēm, un nepievils pat biežas lietošanas apstākļos. Tie ir ļoti uzticami bezceļa apstākļos, tādēļ bauda popularitāti zvejas, medību un aktīvās atpūtas cienītāju vidū.
Nākotnes perspektīvas - kaut arī par dīzeļdzinēju nākotnes perspektīvām pasaulē tiek aizvien aktīvāk diskutēts, eksperti uzskata, ka tuvākajā laikā pieprasījuma tendences aizvien būs par labu tiem. Papildu tam dīzelis arī nākotnē ieņems nozīmīgu lomu gan privātajā, gan komercsektorā. Dīzeļu attīstībā un uzlabošanā ir ieguldīts ievērojams izpētes darbs, un šodien tirgū pieejamie jaunie produkti ir arvien konkurētspējīgāki, videi draudzīgāki, acīmredzami graujot mītus, kas apvijuši šo tehnoloģiju iepriekš.

ELEKTRODZINĒJS.
Jeb elektromotors - dzinējs, kuru darbina elektrība. Elektrība mūsdienās ir galvenais enerģijas transporta veids, un mums gan mājās gan darbā pārsvarā viss tiek darbināts tieši ar elektrību. Apļveida kustība tiek izmantota burtiski visur sākot no vienkāršiem pulksteņu motoriem līdz spēcīgiem urbju un pat elektroautomašīnu motoriem. Elektromotori ir ļoti efektīvi un tiem būtībā ir ļoti mazi elektrības zudumi, kas pārvēršas siltumā, kas ir, piemēram, iekšdedzes dzinēju galvenā problēma. Tieši tāpēc arī mūsdienās lielākoties, kur ir nepieciešams darbināt kādu ierīci, tā darbojas ar elektrību un galveno darbu parasti tieši veic šis elektromotors. Elektromotori tiek plaši izmantoti gan sadzīves, gan rūpnieciskajās iekārtās. Tā ir ierīce, kas pārveido elektroenerģiju mehāniskajā enerģijā.

Autora komentārsAtvērt
Darbu komplekts:
IZDEVĪGI pirkt komplektā ietaupīsi −1,48 €
Materiālu komplekts Nr. 1382255
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties