Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
4,49 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:817346
 
Vērtējums:
Publicēts: 04.01.2017.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Augstskolas
Literatūras saraksts: 2 vienības
Atsauces: Nav
Laikposms: 2000. - 2010. g.
2011. - 2015. g.
Darba fragmentsAizvērt

NPM Tīrā peļņa pēc visiem atskaitījumiem 15,73%. (no apgrozījuma) Rādītājs norāda uz to, ka uzņēmums ir labā situācijā, tam ir peļņa arī pēc visiem atskaitījumiem.
KAA Efektivitāte uz aktīvu izmantošanu 0,59. Zem viens, jo liels uzņēmums, kuram ir diezgan daudz ilgtermiņa aktīvi. Vairāk kā 80% ir ilgtermiņa ieguldījumi. Tā kā norma ir no viens līdz divi, it kā 0,59 ir slikts rādītājs, jo nauda tad neapgrozās pat vienreiz gadā, taču uzņēmums ir liels, tam ir daudz ilgtermiņa noguldījumi, un arī šis koeficients būtu jāsalīdzina ar citiem šīs pašas nozares uzņēmumiem, lai rezultāts būtu objektīvs.
ROA Cik efektīvi uzņēmums izmanto savu kapitālu. 9,28%. Rādītājs ir labs, tas parāda ka uzņēmums ļoti laba darbojas un ir konkurētspējīgs.
FLK cik lielu naudas īpatsvaru ieguldījuši uzņēmuma īpašnieki. Norma no 1 līdz 2. Tā kā 1,24 tad rādītājs ir normas robežās, tas ir labs. Tas nozīmē, ka pašu kapitāla īpatsvars ir liels.
ROE kapitāla atdeve. Cik efektīvi izmantots īpašnieku ieguldījums uzņēmumā. 11,51%. Kas nozīmē, ka tas izmantots efektīvi. Noguldītā nauda ir tikusi izmantota labiem mērķiem, tā ir arī kaut ko devusi un nav izmantota par velti.

Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties