Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
3,49 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:447296
 
Vērtējums:
Publicēts: 04.06.2011.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Vidusskolas
Literatūras saraksts: Nav
Atsauces: Nav
Darba fragmentsAizvērt

Dažkārt nenāk par ļaunu uz mūsu ikdienas problēmām palūkoties arī no kāda cita redzespunkta, piemēram – no vēdiskā. Daudz kas no šeit uzrakstītā parastam lasītājam šķitīs neierasts un pat strīdēšanās vērts, bet kaut kas – pilnīgi negaidīts. Taču nesteigsimies ar pārsteidzīgiem secinājumiem un nenoliegsim kāda viedās zināšanas, jo, iespējams tieši to lielākam vairumam cilvēku šodien nepietiek, lai „iedraudzētos” ar veiksmi un mīlestību.

Egoisms, dusmas, skopums, skaudība, ilūzijas un neprāts – tās ir emocijas, kuras aptumšo prātu, rada bīstamus uzskatus, posta laimi un sabeidz veselību.

Egoisms – tā ir cilvēka vēlme saraust sev pēc iespējas vairāk nozīmīgu vērtību: naudu, cieņu un pat mīlestību, turklāt absolūti neko nedodot pretim. Egoisma enerģijas avots ir cilvēka augstprātība un sevis nostādīšana augstāk par pārējiem, vai arī, cenšoties iegūt kāroto, labi notēlot nelaimīgā cietēja lomu. Kaut vai, piemēram, šādi: „Es uzaugu bez tēva, man ir kuņģa čūla, no manis aizgāja sieva, bet jūs – paēdušie un laimīgie, jūsu pienākums ir man palīdzēt!”
Sievietēm egoisms izpaužas galvenokārt mīlas lietās. Protams, sievietes ir pelnījušas mīlestību, par to šaubu nav. Visas sievietes jūtas iepriecinātas, ja mīļotais viņām izrāda savu cieņu, mīlestību, dāvina ziedus un rūpējas par viņām. Ir sievietes, kuras par šiem mīļotā uzmanības apliecinājumiem gatavas atdot viņam sevi visu; viņas cītīgi cenšas izprast, kas vīrietim vislabāk patiktu, ko viņš no viņas sagaida.…

Autora komentārsAtvērt
Redakcijas piezīmeAtvērt
Darbu komplekts:
IZDEVĪGI pirkt komplektā ietaupīsi −3,98 €
Materiālu komplekts Nr. 1315369
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties