Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
3,99 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:963175
 
Vērtējums:
Publicēts: 05.12.2019.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Augstskolas
Literatūras saraksts: 2 vienības
Atsauces: Nav
Darba fragmentsAizvērt

PR praktiķi pēdējos gados varētu būt pielāgojušies plašsaziņas līdzekļu organizāciju ekonomiskajiem ierobežojumiem. Šī ideja ir pretrunā ar normatīvajām prasībām par žurnālistikas un sabiedrisko attiecību sadarbību.Uz attiecībām balstītā pieeja bieži tiek uzskatīta par vienu no svarīgākajām stratēģijām; lai gan tā ir laikietilpīga un ērta, mūsu dati liecina, ka tā ir arī efektīva.
Pētījuma ierobežojumi norāda uz daudziem atsauces punktiem turpmākajiem pētījumiem. Pirmkārt, līdz šim nav veikti nekādi pētījumi par uztvertajām attiecībām starp žurnālistiem un sabiedrisko attiecību praktiķiem, kā arī par to, kā tiek uztverta to varas pamatu izmantošana un ietekme, kurus izmanto PR praktiķi dažādās valstīs. Pētījumā galvenā uzmanība pievērsta diezgan plašai žurnālistu un sabiedrisko attiecību speciālistu izpratnei, tādējādi ignorējot faktu, ka ir vairāki žurnālistu un sabiedrisko attiecību speciālistu veidi. Rezultāti var atšķirties, piemēram, starp ārštata un pastāvīgi nodarbinātiem žurnālistiem..Tādēļ nākotnes pētījumos varētu pievērsties konkrētām jomām, piemēram, uzņēmējdarbībai, politikai, sportam un ceļošanai, utt. Kā arī varētu mēģināt izskaidrot gan attiecību, gan izmantoto varas pamatu apzināto izmantošanu un ietekmi, ņemot vērā, piemēram, dažādus individuālus un organizatoriskus mainīgos lielumus..

Autora komentārsAtvērt
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties