Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
1,99 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:366627
 
Autors:
Vērtējums:
Publicēts: 15.06.2022.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Augstskolas
Literatūras saraksts: Nav
Atsauces: Nav
Laikposms: 2021. - 2025. g.
Darba fragmentsAizvērt

3. CITI NOTEIKUMI
3.1. Šis Līgums stājas spēka tā parakstīšanas brīdī un ir spēkā līdz Pušu šajā Līgumā noteikto saistību pilnīgai izpildei.
3.2. Puses apņemas visus strīdus un domstarpības, kas var rasties no šā Līguma vai sakarā ar to risināt savstarpēju sarunu ceļā. Ja Puses 15 (piecpadsmit) dienu laikā no strīda rašanās dienas nevar panākt savstarpēju vienošanos, strīda izskatīšana nododama Latvijas Republikas tiesām saskaņā ar Latvijas Republikā spēkā esošiem normatīviem aktiem.
3.3. Puses tiek atbrīvotas no atbildības par daļēju vai pilnīgu šā Līguma saistību neizpildi, ja šī neizpilde ir radusies pēc Līguma noslēgšanas nepārvaramas varas apstākļu rezultātā, kurus Puses nevarēja ne paredzēt, ne novērst saprātīgiem līdzekļiem. Pie šādiem ārkārtējiem apstākļiem pieskaitāmi ugunsgrēki, zemestrīces, citas dabas parādības, kara darbība, valsts vai pašvaldību institūciju pieņemtie tiesību akti, kas padara šā Līguma izpildi neiespējamu un kuru izdošanas iemesls nav bijusi attiecīgās Puses rīcība, un līdzīgi apstākļi, kas nav pakļauti Pušu saprātīgai kontrolei un kurus nav izraisījusi attiecīgā Puse ar savu darbību. Ja kāda no Pusēm uzskata, ka tās saistību izpildi var ietekmēt vai ietekmē nepārvaramas varas apstākļi, tai par to rakstveidā jāpaziņo otrai Pusei, pievienojot šādam paziņojumam dokumentu, kas apliecina nepārvaramās varas iestāšanās faktu. Ja nepārvaramas varas apstākļi turpinās ilgāk kā 2 (divus) mēnešus, jebkurai no Pusēm ir tiesība vienpusēji atkāpties no šā Līguma izpildes, paziņojot par to otrai Pusei rakstveidā.

Autora komentārsAtvērt
Darbu komplekts:
IZDEVĪGI pirkt komplektā ietaupīsi −5,48 €
Materiālu komplekts Nr. 1392326
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties