Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
1,99 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:621918
 
Autors:
Vērtējums:
Publicēts: 12.10.2009.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Augstskolas
Literatūras saraksts: Nav
Atsauces: Ir
Darba fragmentsAizvērt

Vēl viens variants kā iegūt ienākumus ir investīcijas. Arī investīciju cenas galvenais veidojošais pamatnoteikumi ir iegūt lielākus ienākumus no investīcijām, nekā noguldot bankā. Ja nauda investīcijām tiek iegūta kredīta ceļā , papildus būtiska vēl ir kredītprocentu gada likme.
Investīciju cena = investora ienākums/ bankas procenti par termiņnoguldījumiem * 100, no kā var izsecināt, ka jo zemāka ir bankas termiņdepozīta procenta likme, jo augstāka būs investīciju cena. Kā jau ikviena formula, tad arī šī ir tikai teorētiski pareizi izstrādāta, jo reālajā dzīvē viss nav tik vienkārši – paralēli ir vēl daudzi kritēriji, kā politiskie faktori, „investīciju klimats „ , u.c 1.
Pirms uzņēmēji sāk investēt resursus kādā uzņēmējdarbībā viena no darbībām kas palīdz aprēķināt projekta rezultātus, ienākumus ir nākamo ienākumu diskontēšana. Tā ir nepieciešama, lai izvērtētu un pat prognozētu nākotni. Ņemsim piemēru : es atvēru lietussargu ražotni. Pirmajā mēnesī mana tīrā peļņa bija 100ls, kurus es neiztērēju jaunos zābaciņos, bet ieguldīju bankā ar 5 % gadā, kā dāvanu savai māsai ar noteikumu, ka pie naudas viņa tiks tikai 18 gadu dzimšanas dienā. Līdz ar to sanāk, ka gada beigās māsas kontā būs 100 ( ieguldītā summa) + 5%*100 = 105 Ls.…

Autora komentārsAtvērt
Darbu komplekts:
IZDEVĪGI pirkt komplektā ietaupīsi −3,48 €
Materiālu komplekts Nr. 1124045
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties