Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
4,99 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:321993
 
Autors:
Vērtējums:
Publicēts: 28.04.2020.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Augstskolas
Literatūras saraksts: Nav
Atsauces: Nav
Darba fragmentsAizvērt

2.6. Esošās situācijas (problēmas) apraksts
Dzīvojot laikmetā, kuru pārņēmusi informācijas pārbagātība, košo šovu un reklāmu spožums, rodas pamatotas bažas par cilvēku vērtību sistēmu. Tāpēc „varbūt ir vērts atkal izcelt gaismā senās tautas pasakas un tagad, jau ar citām acīm, paskatīties uz tajās apslēptajām gudrībām. Tās mācīs bērniem, ka patiesa gudrība, viedums nekad nav nācis pie cilvēka ar lielu, skaļu blīkšķi un pa gabalu redzamu spožumu, bet lēni, uzmanīgi, lai nenokļūtu viltus varoņu rokās.” (Gēbele, Satori.lv).
Jāpateicas tiem cilvēkiem, kas pierakstīja un apkopoja šo latviešu tautas folkloras mutvārdu daiļrades daļu – pasakas, jo citādi tās nebūtu nonākušas līdz mūsdienām tieši tādas, kādas tās radītas sensenos laikos. Ir ļoti svarīgi nepazaudēt šo latvisko mantojumu, jeb pavedienu, kas vijas caur visām paaudzēm un saista tās. Uztverot pasaku notikumus, katrs var apjaust pats sevi. Mūsdienu bērniem bieži vien ir niecīga pieredze savas kultūras tradīciju apguvē, tāpēc autors vēlas sekmēt latvisko vērtību apzināšanos un izpratni.

2.7. Projekta mērķa grupas skaits un raksturojums; mērķa grupas vajadzības; mērķa grupas sasniegšanas un iesaistīšanas plāns.
Projekta mērķauditorija ir Talsu pilsētas iedzīvotāji un ciemiņi – ģimenes ar bērniem vecumā līdz 14 gadiem. Visi tie, kuriem patīk apmeklēt kultūras pasākumus, aktīvi un interesanti pavadīt brīvo laiku. Dienas pasākumi būs dažādas formas, tāpēc ikviens varēs atrast veidu, kā interesanti piepildīt dienu. Aktivitāšu pieejamība un pasākuma programma piemērota atbilstoši bērnu vecumam. Piemēram, pirmsskolas vecuma bērniem (2-6 gadi) paredzētās nodarbes nebūs tik intensīvas laikā, kad viņi dosies pusdienas atpūtā. 7-14 gadīgajiem bērniem aktivitāšu pieejamība nemazināsies. Arī vecāki varēs piedalīties kopā ar bērniem, jo notiks dažādas sacensības un spēles ģimenēm. Pasākums ir bezmaksas, tāpēc iespēja apmeklēt ir jebkuram interesentam.

Darbu komplekts:
IZDEVĪGI pirkt komplektā ietaupīsi −0,20 €
Materiālu komplekts Nr. 1378670
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties