Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
0,99 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:302393
 
Autors:
Vērtējums:
Publicēts: 03.01.2009.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Vidusskolas
Literatūras saraksts: Nav
Atsauces: Nav
Darba fragmentsAizvērt

Šī reklāma reklamē sieviešu smaržas. Reklāmā izmantoti ļoti plaši līdzekļi, lai piesaistītu potenciālo patērētāju uzmanību. Šeit netiek praktizēta tādu populāru, metožu izmantošana, kā saukļi, šokēšana, spiediens vai atkārtošana. Šis zīmols ir pietiekami vērtīgs un jau atpazīstms, lai izmantotu tieši šādus reklāmas līdzekļus. Protams, svarīgākais šīs „reklāmas” ierocis ir populārā aktrise, kura piedalās reklāmā. Tas noteikti modinās cilvēkos vēlmi līdzināties publiskai personībai un iegādāties produktu. Otrs, svarīgs šīs reklāmas līdzeklis is asociācijas. Cilvēki, kuri lietojuši smaržas atrodas Parīzē, parfimērijas dzimtenē, mūzika arī raisa patīkamas emocijas. Tas viss rada paralēlas asociācijas ar reklamēto produktu un rosina vēlmi iegādāties to.
Šī reklāma piesaistīja manu uzmanību ar skaisto mūziku un, protams, ar pasaulē slavenās aktrises piedalīšanos. Pirmo reizi šo reklāmu redzēju televīzijā.
Uzskatu, ka reklāmas izmaksas bija diezgan augstas. Pirmkārt, tika izmantoti publiski cilvēki, lai reklamētu zīmolu. Otrkārt, es izlasīju arī to, ka speciāli šai reklāmai tikai veidots arī instrumentāls skaņdarbs. Treškārt, tik izmantota arī specifiska vide – Parīzes centrs, kas noteikti izmaksāja prāvus līdzekļus.

Autora komentārsAtvērt
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties