Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
1,99 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:255227
 
Vērtējums:
Publicēts: 14.03.2022.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Augstskolas
Literatūras saraksts: Nav
Atsauces: Nav
Darba fragmentsAizvērt

3. Sameklēt vienu metodisku rakstu par izvēlēto aktualitāti dabaszinību izglītībā.
Zemgales kompetenču centra piedāvātais materiāls “Lilu māja”, ko sākotnēji izdevis izdevējs vācu valodā: Science on Stage Deutschland e.V. ir metodiskais materiāls latviešu valodas apguvei, izmantojot eksperimentus.
Izmantojot radošas mācīšanas un mācīšanās metodes, iespējams rosināt bērnu iztēli, zinātkāri un vēlmi pētīt un izzināt apkārtējo pasauli. Bērniem tiek dots laiks un iespēja iepazīties ar daudzveidīgām dabas un zinātnes parādībām, kas sastopamas ikdienas dzīvē.
Starptautiskās dabas zinātņu skolotāju biedrības “Zinātne uz skatuves” mērķis ir jau no mazotnes rosināt bērnu interesi par zinātni.
Šī materiāla izstrādē skolotāji ir izmantojuši iedvesmojošus piemērus no savas pieredzes, kā sekmēt bērnu interesi par zinātni, izmantojot stratēģijas, kas veicina lasītprasmi.
Metodiskais līdzeklis “Lilu māja”: mērķis: valodas attīstība, izmantojot eksperimentus, sniedz skolotājiem idejas un materiālus mācību stundām, apvienojot valodas prasmju attīstīšanu ar eksperimentu veikšanu. Lai nodrošinātu atbilstību visu attīstības līmeņu bērnu vajadzībām, izveidoti dažādu grūtības pakāpju stāsti un uzdevumi.
Galvenais metodiskā materiāla uzdevums : sekmēt bērnu valodas prasmju attīstību. Tai pašā laikā, piedāvātie uzdevumi veicina bērnu izpratni par daudzveidīgām zinātniskām parādībām un jēdzieniem.

Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties