Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
4,99 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:944203
 
Vērtējums:
Publicēts: 02.05.2001.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Vidusskolas
Literatūras saraksts: 6 vienības
Atsauces: Nav
Darba fragmentsAizvērt

SECINĀJUMI
1. Peru ir daudz jaunieši no 0 līdz 14 gadiem. Varētu būt, ka daudz bērnu ģimenē viņiem ir tradīcija un ģimenes gods. Varētu būt arī, ka valstī ir salīdzinoši maz pieejama informācija par dzimumattiecībām. Varētu arī secināt, ka tautai ir zems dzīves līmenis, kas bieži vien veicina lielu dzimstību. Tas ir raksturīgi mazattīstītām valstīm.
2. 5% no Peru iedzīvotājiem ir vecumā virs 65 gadiem. No tā es secinu, ka tur ir īss dzīves ilgums, domāju, ka viņiem ir izplatītas daudz dažādas slimības un maz attīstīta madicīniskā aprūpe. To es secinu no 1.attēla datiem.
3. Vecumu struktūras tabulā es redzu, ka 60% Peru iedzīvotāji ir darbaspējīgā vecumā. Līdz ar to var secināt, ka valsts normāli attīstās, ka strādājošie iedzīvotāji var uzturēt bērnus, kā arī vecos cilvēkus.
4. Peru etniskais sastāvs nav sevišķi daudzveidīgs, to apdzīvo amerindiāņi, metisi, baltie un pārējie. Peru valsts teritoriju senāk apdzīvoja indiāņi un tādēļ arī redzu, ka valsts iedzīvotāju vairākumu veido amerindiāņi – 45%.
5. Tā kā Ameriku kolonizēja baltie, tad sajaucoties ar vietējām indiāņu ciltīm veidojās otra lielākā Peru iedzīvotāju grupa – metisi – 37 %. To var redzēt 2. attēlā.
6. 15% no Peru iedzīvotājiem ir baltie, jo, domāju, ka tas tādēļ, ka tad, kad baltie kolonizēja Ameriku, daudzi no viņiem pārvācās uz dzīvi ar visām ģimenēm. Tā līdz pat šim laikam šīs ģimenes nav krustojušās ar vietējiem iedzīvotājiem.

Autora komentārsAtvērt
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties