Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
3,49 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:324629
 
Vērtējums:
Publicēts: 16.01.2013.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Vidusskolas
Literatūras saraksts: Nav
Atsauces: Nav
Laikposms: 2000. - 2010. g.
2011. - 2015. g.
Darba fragmentsAizvērt

2. Systems Logistics ir noliktavu un loģistikas kompānija Rīgas Brīvostā. Systems uzņēmumu grupā ietilpst šādi uzņēmumi: "Systems Logistics", "Systems Recycling", "Systems Terminal', "Systems EKO".
Termināls nodrošina pārkraušanas, noliktavas uzglabāšanas, muitas tranzīta un cita veida ostas servisa pakalpojumus. Termināla pakalpojumi: Pilnu / tukšu konteineru uzglabāšanu un pārkraušanu, konteineru pārkraušana „Cross-dock” operācijas (krava no viena transporta veida tiek pārcelta uz otru transporta veidu), Tank - konteineru apkalpošanu, konteineru remontu, bīstamo kravu uzglabāšanu, jaunu vai lietotu automašīnu un citas tehnikas uzglabāšanu, izkraušanu vai iekraušanu.
Muitošanas nodaļa piedāvā muitas procedūru noformēšanai nepieciešamo dokumentu sagatavošanu, kravas sanitārās robežinspekcijas un FITO sanitārās kontroles dokumentu kārtošanu un kravu uzrādīšanu kontrolei, konsultācijas muitas nodokļu un tarifu jautājumos, kravas vērtības apdrošināšanas, konvojēšanas servisa nodrošināšanu, kravu svēršanu, apskati, skaitīšanu u.c. pakalpojumus saskaņā ar klienta pieteikumu un muitas prasībām.
Noliktavas pakalpojumi- kravu ilglaicīgu un īslaicīgu uzglabāšanu apsildāmās un parastās noliktavās, akcīzes, speciālo un negabarīta kravu, konteineru uzglabāšanu, pārkraušanu, kravas un vesela konteineru svēršanu, kravas nostiprināšanu konteineros (vieglās automašīnas u.c. tehnika), marķēšanu, kravas satura pārpakošanu pēc klienta instrukcijām, fasēšanu, aplīmēšana ar saņēmēja/nosūtītāja uzlīmēm vai akcīzes markām, u.c.
Dzelzceļa transports nodrošina kravu transportēšanu un tranzītu pa dzelzceļu starp Latviju un NVS valstīm, tarifa līgumattiecības ar A/S “Latvijas Dzelzceļš”, kurš ir vienīgais dzelzceļa operators valstī, kravu piegādei uz un no Baltkrieviju, Krieviju, Ukrainu, Kazahstānu un Uzbekistānu, dzelzceļa pārvadājumiem nepieciešamo dokumentu noformēšanu LDZ un muitas iestādēs.

Autora komentārsAtvērt
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties